foto câine ciobănesc furat de la o stănă din slimnic – „ajutați-mă să îl găsesc pe turcu. îmi e dor de el”

Turcu, un câine ciobănesc caucazian, a fost furat de la o stână din Slimnic. Stăpânul lui, Mihai, îl caută în disperare și cere ajutorul sibienilor pentru a-l aduce înapoi acasă. foto câine ciobănesc furat de la o stănă din slimnic – „ajutați-mă să îl găsesc pe turcu. îmi e dor de el”

Un sibian, în vârstă de 28 de ani, din Slimnic, a rămas fără cel mai bun prieten. Turcu, câinele său de doar două luni jumătate, a fost furat chiar de sub ochii lui. Bărbatul povestește că se afla cu oile la păscut între Slimnic și Mândra, iar dintr-odată cățelul s-a îndepărtat de pe câmp spre marginea drumului. În acel moment, mai mulți indivizi l-au furat și au fugit cu un microbuz alb. Omul spune că, din păcate, nu a reușit să rețină numărul mașinii.

„Mă aflam cu oile la stână, între Mândra și Slimnic. Erau cu mine și câinii mei, iar dintr-odată Turcu a fugit către marginea drumului. Eram cam la 20 de metri distanță. Am auzit gălăgie, râsete, iar când m-a dus înspre drum am văzut o mașină. Erau un microbuz alb cu prelată. Mi-au furat câinele și au fugit”, povestește Mihai. foto câine ciobănesc furat de la o stănă din slimnic – „ajutați-mă să îl găsesc pe turcu. îmi e dor de el”

Bărbatul povestește că are câinele de aproximativ o lună. L-a cumpărat din târg și de atunci a avut mare grijă de el. L-a dus la veterinar, i-a făcut carnet de sănătate, i-a făcut vaccinurile și l-a îngrijit cum a știut mai bine. Turcu s-a obișnuit într-un timp scurt cu oile și era un paznic foarte bun. Stăpânului său îi este extrem de dor de el, iar de aceea le cere ajutorul sibienilor.

Sibianul spune că a fost și la Poliție pentru a reclama furtul.

Ultima oră

Comentariul meu