fc hermannstadt a renunțat la finanțarea de la primărie – ”sunt multe restricții. nu puteam cheltui banii”
FOTO - FC Hermannstadt - Pagina Oficială de Facebook

Clubul sibian FC Hermannstadt a decis să nu semneze contractul de finanțare pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu. Restricțiile din ce în ce mai aspre ale Ghidului, i-au determinat pe oficialii grupării să refuze alocarea de aproape 1,1 milioane lei.

Pare greu de crezut, dar gruparea sibiană de liga 1 a decis să nu primească banii alocați de municipalitate pe agenda sportivă. Condițiile aproape draconice impuse prin ghidul de finanțare al Agendei Sportive 2019 a Sibiului, i-a făcut pe oficialii sibieni să se ia cu mâinile de cap. Faptul că cei aproape 1,1 milioane lei nu pot fi cheltuiți doar pentru anumite servicii, a făcut ca FC Hermannstadt să refuze respectiva finanțare. De altfel președintele echipei, Iuliu Mureșan a explicat pentru Ora de Sibiu motivele pentru care s-a renunțat la alocarea financiară. ”Noi ar fi trebuit să cheltuim acei bani într-un timp foarte scurt. Ori această finanțare poate fi folosită doar pentru anumite servicii. Nu se pot plăti salariile la jucători și așa mai departe. În aceste condiții, din cauza acestor restricții ne-am văzut nevoiți să renunțăm la finanțare. O să mai depunem la anul din nou o solicitare”, a spus Mureșan.
Acesta a mai afirmat că stabilitatea financiară a clubului nu are de suferit datorită renunțării la acești bani. ”Sigur că erau buni banii, dar deocamdată ne descurcăm cu ce avem”, a mai spus președintele clubului sibian.

Ultima oră

Comentariul meu