când revine acasă fc hermannstadt – nu jucăm la sibiu cu fcsb. vom avea nocturnă mobilă

Dorința antrenorului Eugen Neagoe de a juca la Sibiu partida cu FCSB nu va fi respectată. Președintele echipei, Iuliu Mureșan spune că FC Hermannstadt revine pe Municipal cel mai probabil la meciul cu Viitorul Constanța.

Chiar dacă lucrările la terenul de pe stadionul Municipal sunt în grafic, cea mai realistă dată la care FC Hermannstadt ar putea evolua din nou la Sibiu, este 10 noiembrie. ”Nu e așa simplu. Chiar dacă terenul ar fi gata și utilizabil pentru meciul cu FCSB, noi trebuie să depunem o cerere pentru omologarea arenei cu zece zile înainte. De aceea cel mai probabil eu zic că echipa o să joace din nou la Sibiu, cu Viitorul, undeva în jurul datei de 10 noiembrie. Lucrările la teren sunt în grafic. S-a pus instalația de încălzire, iar suprafața de joc o să fie adusă din Austria. După ce va fi montată, în trei zile deja se poate juca fotbal pe ea”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru oradesibiu.ro.

Nocturnă mobilă din Italia
Arena din parcul Sub Arini o să aibă o nocturnă mobilă deocamdată. Aceasta este adusă din Italia și deja o parte din instalație a ajuns la Sibiu. ”Vor fi niște schele pe care montăm nocturna. Apoi la finele lucrărilor o să fie pusă pe structura stadionului. Instalația o să fie funcțională din 25 octombrie. Deja au sosit câteva tir-uri din Italia cu mai multe părți componente”, a mai explicat președintele lui FC Hermannstadt. foto – arhivă

Ultima oră

Comentariul meu