decizie radicală la sala transilvania - târgurile de haine scoase pe holuri

Târgurile de haine care se țin pe parchetul Sălii Transilvania au fost subiect de dispută între autorități și sportivii care se antrenează acolo. În același timp, târgurile sunt o sursă importantă de venit, așa că nici renunțarea totală la organizarea lor nu s-a putut lua în considerare. Dar, conducerea Sălii Transilvania a găsit o soluție pentru a împăca ambele părți.

Sala Transilvania se află în subordinea Consiliului Județean, iar mare parte din finanțare provine din bugetul instituției. ”La începutul lui 2019 am avut o discuție cu cei de la Consiliul Județean care au mărit sumele alocate sălii, așa că am putut renunța la organizarea câtorva târguri. Împreună cu sportivii care se antrenează la noi, și în special cu cei de la CSU am stabilit că vom organiza târguri doar în extrasezonul competițional pentru a nu le afecta programul de antrenamente. Ultimul târg, din luna septembrie, a fost în extrasezon și s-a ținut pe parchet”, spune Adrian Bibu, managerul Sălii Transilvania.

Adrian Bibu spune că nu pate renunța complet la târgurile de haine, dar că a găsit o soluție de compromis. ”Nici cei de la CSU nu au avut pretenția de anu mai organiza târgurile, doar să nu le deranjăm antrenamentele. În plus, sunt o sursă importantă de venit, cu banii de la târguri am făcut foarte multe investiții și mai urmează. Așa, că dacă se va ivi ocazia să organizăm târguri, dar în sezon competițional, spațiile vor fi amplasate pe holurile Sălii. Probabil că anul acesta, dacă va mai fi un târg, așa va fi organizat, pe holuri, pentru că începe sezonul sportiv”, a spus Adrian Bibu.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Parcatul pe zona pietonala acoperita cu piscoturi din jurul salii este o idee incredibil de proasta dar nimeni nu pare sa observe asta.

  2. Bibu nu poate renunța la târguri, banii în pliculeț sunt ademenitori; cei din CJ sunt prea incompetenți că să vadă că o sală a sporturilor nu e obor. Acum, că vin alegeri și Bibu se visează candidat la primărie, au căutat să stingă scandalul.