revelionul copiilor la sibiu – petrecerea care ”salvează” părinții în noaptea de anul nou

Nu mai e mult și se apropie cea mai așteptată noapte- Revelionul. Părinții știu că nu e ușor să își facă planuri pentru petrecere. Trebuie să aleagă locația în care vor petrece în funcție de copii, de necesitățile acestora sau mai mult, se gândesc foarte bine înainte dacă pleacă de acasă, pentru că asta ar presupune să scoată copilul din programul obișnuit. Anul acesta însă cineva s-a gândit și la acest aspect. Open Arms organizează Revelionul copiilor, departe de părinți.

Așa că sibienii cu copii de peste 3 ani își pot organiza deja Revelionul. Au unde lăsa copiii. Iar cei mici nu vor fi privați de voie bună, pentru că vor avea parte de o petrecere specială, doar pentru ei.

”Ideea am avut-o de acum un an, dar atunci doar am întrebat în stânga și în dreapta să vedem dacă ar fi doritori, dacă ar prinde. Anul acesta o punem în practică. Prietenii din jurul nostru ne-au dat ideea, pentru că îi vedeam că își organizau foarte greu modul în care vor petrece de Revelion. Nu puteau merge la un restaurant, de exemplu, pentru că nu puteau ține copiii acolo o noapte întreagă. Bunicii sunt și ei ocupați, iar bonele au și ele sărbătoare”, spune Nicoleta Iakaboș, managerul Open Arms.

Mini- Revelion

Copiii care vor veni aici vor trece în noul an exact pe gustul lor. Vor fi pregătite două încăperi, pentru cei între 3 și 5 ani și cei între 5 și 10 ani. Petrecerea lor va începe la ora 18. ”Pregătim jocuri distractive, va fi un animator care îi va antrena la joc, vom viziona un film cu tematică, vom spune povești. Apoi vor lua cina, iar cei mici vor merge la culcare. Pentru cei mai mari și cei care rezistă vom face în curte un foc de tabără și artificii. Va fi chiar o atmosferă de sărbătoare”, garantează Nicoleta.

A doua zi, după ce copiii se vor trezi vor lua micul dejun, iar la ora 9 părinții îi vor lua acasă. Și cu siguranță va urma o continuare pe cinste, acum că toată lumea- adulți și copii- s-a distrat și a trecut în noul an într-un mediu potrivit vârstei.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu