Crima din weekend de la Ruși - Autorul reținut și detalii noi din anchetă
foto: arhivă

Un tânăr de 30 de ani a murit sâmbătă seara după ce a fost înjunghiat de un vecin. Acesta, un bărbat de 51 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Procurorii și polițiștii au stabilit exact cum s-au petrecut evenimentele. 

AFLĂ DE AICI CE AU DECLARAT POLIȚIȘTII IMEDIAT DUPĂ CRIMĂ

”În data de 12.10.2019, victima C.I. împreună cu consătenii săi B.I., B.M.N. şi C.I au petrecut la locuinţa victimei, situată în satul Ruşi, com. Slimnic, jud. Sibiu. În urma unor discuţii în contradictoriu şi pe fondul consumului de alcool între C.I. şi B.V. s-a iscat o ceartă care s-a amplificat, cei doi lovindu-se reciproc cu pumnii şi picioarele.
Victima C.I. l-a lovit pe suspectul B.V. cu o bâtă în zona capului, iar după ce acesta a căzut la pământ, a continuat să-l lovească cu bâta peste mâini, picioare şi spate oprindu-se urmare a intervenţiei fiului suspectului B.M.N., care l-a împins pe C.I. de deasupra tatălui său. Suspectul B.V., beneficiind de intervenţia fiului său, s-a ridicat de la pământ, s-a înarmat cu un cuţit, s-a apropiat de victimă prin spatele acesteia şi a înjunghiat-o de trei ori în zona toraco-abdominală, provocându-i leziuni traumatice care ulterior au dus la decesul acesteia”, sunt concluziile procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Bărbatul de 51 de ani va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat pentru omor.

Ultima oră

Comentariul meu