bețivi la volan în sibiu – „campionul” weekend-ului este un brașovean
FOTO arhivă

Și în acest sfârșit de săptămână polițiștii rutieri au depistat zeci de șoferi băuți în trafic. Unul dintre ei a avut o alcoolemie record, de 1,47 mg/l în aerul expirat.

„La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 19,30, pe raza localității Colun, polițiștii au oprit pentru control un brașovean în vârstă de 34 de ani în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 104F”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, a rezultat o concentrație de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași seară, în jurul orei 23,30, în municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Șelimbăr, a fost oprit și testat alcoolscopic de către polițiștii rutieri, rezultatul afișat de aparatul etilotest fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 12 octombrie, în jurul orei 21,00, în municipiul Sibiu, un alt șofer a fost depistat conducând sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Vâlcea, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei identificați la volan în timp ce se aflau sub influența alcoolului au fost conduși la unități medicale, unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cazul fiecăruia întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu