crimă oribilă în județul sibiu - tânăr înjunghiat în curtea propriei case
Foto Arhivă

Sâmbătă seara se pare că a fost una neagră pentru județul Sibiu.După ce doi tineri de 23 de ani au murit într-un accident pe DN14 (Detalii AICI), un alt bărbat de 30 de ani și-a găsit sfârșitul. Acesta a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori.

Tânărul a băut cu un consătean în vârstă de 51 de ani. După ce alcoolul și-a spus cuvântul, cei doi s-au luat la ceartă și s-au contrat atât de tare, încât bărbatul de 51 de ani a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe tânărul de 30 de ani de mai multe ori. În urma loviturilor acesta a decedat. Totul s-a întâmplat chiar în curtea tânărului mort.

”La data de 12 octombrie a.c., in jurul orei 21,30, in localitatea Rusi, pe fondul consumului de alcool, intre doi localnici s-a produs o agresiune fizica in urma careia un barbat in varsta de 30 de ani a decedat dupa ce ar fi fost injunghiat de celalalt barbat implicat, in varsta de 51 de ani. Incidentul a avut loc in curtea locuintei victimei.
In cauza, s-a deschis un dosar penal care vizeaza savarsirea infractiunii de omor, cercetarile fiind coordonate de catre procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu