video foto - tăriceanu, la sibiu: "diaconu intră în turul doi"; diaconu, despre tăriceanu: "nu ştie domne"

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat sâmbătă, la Sibiu, la conferinţa de presă ţinută la sediul filialei judeţene, că actorul Mircea Diaconu se va bate cu Klaus Iohannis în turul doi, pentru postul de preşedinte al României. Întrebat la Sibiu, în timp ce se afla în Piaţa Mare, ce părere are deste ce a spus Tăriceanu, Diaconu a răspuns: „Nu ştie domne, nu e sociolog”.

Tăriceanu îl susţine pe Diaconu, despre care spune că intră în turul doi

„Eu am să mă bazez pe nişte lucruri obiective. (…) Cel mai recent reper pe care îl am în minte este sondajul făcut de IMAS cu ceva timp în urmă, cred că sunt zece zile poate, la comanda Europa FM (…) IMAS-ul îl dă pe locul doi pe Mircea Diaconu. Acum, cu ieşirea lui Dăncilă din funcţia de prim-ministru, părerea mea că atuul ei, aşa cum am spus, singurul, l-a pierdut şi o parte importantă a electoratului PSD s-ar putea să-l voteze pe Mircea Diaconu mai degrabă, decât pe Dan Barna”, a spus Tăriceanu. Acesta a explicat de ce pariază pe Diaconu. „Prin urmare, şansele lui Diaconu cresc şi mai mult. Şi atunci văd turul doi într-adevăr între Iohannis şi Diaconu”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, sâmbătă, la o conferinţă de presă care a avut loc la sediul ALDE din Sibiu.

Diaconu, despre declaraţia lui Tăriceanu: „Păi de unde ştie dânsul? Nu ştie domne, că nu e sociolog”

Candidatul Mircea Diaconu nu a fost sâmbătă, la conferinţa de presă susţinută de Tăriceanu în sediul ALDE Sibiu, dar a aflat de la jurnalişti că şeful ALDE l-a dat ca sigur în turul doi contra lui Iohannis. Mircea Diaconu, care a fost în Piaţa Mare, la întâlnirea cu cetăţenii a răspuns: „Păi de unde ştie dânsul? Nu ştie domne, că nu e sociolog. Nu ştie nimeni în clipa asta. Serios. Nimeni nu ştie în clipa asta cine o să intre în turul doi. Fierbe mămăliga să ştiţi şi nu ştim ce iese. Am auzit şi eu lucruri de tipul ăsta. Nu mă preocupă lucrurile astea neapărat, fiindcă că ştiu sigur că opiniile sunt în mişcare”.

Diaconu spune o compară pe Dăncilă cu un „leu rănit şi periculos”

Actorul Mircea Diaconu spune că nu trebuie diminuate şansele liderului PSD, Viorica Dăncilă, în cursa prezidenţială. „Apropos de doamna Dăncilă cu PSD, ştiţi un leu rănit e mai periculos decât un leu sănătos”, a spus la Sibiu, Diaconu.

 

Ultima oră

Comentariul meu