video a început salonul de mobilă la sibiu - prețuri pentru toate buzunarele

A început Salonul de Mobilă Sibiu și Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări. Sibienii sunt așteptați, în acest weekend, la Redal Expo, pentru a vedea cele mai bune oferte.

YouTube video

Și la ediția din acest an Salonului de Mobilă au venit producători cu oferte din ce în ce mai bune. Sibienii vor găsi mobilier pentru toată casa, clasic, din pal sau lemn masiv, canapele și multe altele.

„La fel ca în edițiile trecute, vor fi prezenți atât producători români de mobilier cât și importatori de renume din industrie . Avem prezente nume de tradiție deja cunoscute publicului sibian dar și firme noi care expun pentru prima oara în cadrul evenimentului. De la calitate nu facem rabat în alegerea expozanților. Cei care vor veni în cele trei zile ale târgului vor găsi aici mobilier pentru toate încăperile unei case, mobilier modern, clasic, din pal sau lemn masiv, canapele, saltele, mic mobilier sau accesorii pentru mobilă etc. Asta înseamnă că sunt satisfăcute toate gusturile și preturile sunt pentru fiecare”, spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

Pentru că la Salonul de Mobilă vor fi prezenți producători, preturile vor fi mai mici decât cele prezentate în magazine, așa că dacă vă doriți mobilă de calitate la preturi de ofertă, acum e momentul.

Pentru că în aceeași locație a Salonului de Mobilă va avea loc și Târgul Imobiliar *Construcții și *Amenajări. Cele două evenimente merg mână în mână, pentru că sunt două domenii diferite, dar conexe.

Dezvoltatorii imobiliari care sunt prezenți la Redal Expo vin și ei cu prețuri promoționale. Construcțiile pe care le veți găsi aici se adresează și ele tuturor categoriilor de clienți – locuințe mai mari, mai mici, apartamente, case sau vile, în oraș sau la periferie.

Expozițiile sunt deschise vineri și sâmbătă de la 10 la 19, iar duminică de la 10 la 18. Intrarea este liberă. Evenimentul are loc la Redal Expo, pe strada Johann Sebastian Bach

 

Ultima oră

Comentariul meu