târg imobiliar și de mobilă, petreceri karaoke și teatru - oferta pentru weekend, la sibiu

Urmează încă un final de săptămână plin de evenimente la Sibiu. Petreceri, piese de teatru, dar și ceva shopping de apartamente și mobilă. Așa că nu e timp de pierdut, să înceapă weekend-ul!

La Cotton Pub reîncepe seria evenimentelor animate de cele mai tari hit-uri. vineri, DL Luca și MC Rosso vor mixa toată noaptea, vă vor purta prin toate topurile muzicale ale tuturor vremurilor și vor întreține atmosfera incendiară.

Nici sâmbătă atmosfera nu va fi mai prejos, pentru că White Animation Show promite a fi una din cele mai tari petreceri. Rezervări se fac la 0752 268 866.

târg imobiliar și de mobilă, petreceri karaoke și teatru - oferta pentru weekend, la sibiu

Cui îi plac serile karaoke și nu a auzit de cele mai tari petreceri de acest fel, e musai să meargă vineri seara la Hello Coffee Lounge. Aici se pregătește ultima seară karaoke din octombrie, urmând ca următoarea să se organizeze în noiembrie. Nu e de pierdut așa ceva. Detalii AICI.

târg imobiliar și de mobilă, petreceri karaoke și teatru - oferta pentru weekend, la sibiu

Salonul de Mobilă și Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări revin în acest final de săptămână la Redal Expo. Cine este în căutarea unei locuințe sau a mobilei pentru o casă nouă sau pentru redecorare, acum este momentul să găsească ceva calitativ și la prețuri de producător. Detalii despre cele trei zile ale evenimentului, AICI.

târg imobiliar și de mobilă, petreceri karaoke și teatru - oferta pentru weekend, la sibiu

Asociația Municipiilor din România (AMR), cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, au pregătit publicului sibian pasionat de muzica clasică un spectacol eveniment susținut de Orchestra Metropolitană București, intitulat „Rapsodiem”. Spectacolul de gală va avea loc vineri, 11 octombrie 2019, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Ion Besoiu din Sibiu. Intrarea la spectacol este gratuită, iar accesul în sala de spectacol se va face până la ora 16.45.

Constantin Chiriac, director general al TNRS și președinte al FITS, îl va avea invitat la Sibiu, în cadrul conferinței speciale FITS și TNRS din luna octombrie pe actorul și regizorul Florin Piersic Jr. Evenimentul va avea loc vineri, 11 octombrie 2019, de la ora 18:30, la Habitus, „Dependent – Independent” fiind tema acestei conferințe. Detalii AICI.

târg imobiliar și de mobilă, petreceri karaoke și teatru - oferta pentru weekend, la sibiu

Încurcă-i drace!” după Rau Cooney se joacă vineri și sâmbătă, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Spectacolul durează o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

La Atelierul de Meșterilit de sâmbătă, de la Teatrul Gong, se vor confecționa accesorii pentru costume medievale. Ediția de la ora 10 este pentru copiii între 4 și 6 ani, iar cea de la ora 12 pentru cei între 7 și 10 ani. Ambele durează o oră și jumătate, iar un bilet costă 14 lei.

Sâmbătă, de la ora 10, Piața Huet va fi plină din nou de mașini. De această dată de cele de epocă, ce vin la Retro Parada Toamnei. 

Cel mai mare vis al copilăriei” este un spectacol plin de aventuri, în care cei mici descoperă cum s-au cunoscut Tzitzi și Poc. Avizat psihologic și supervizat de Asociația Română de Psihodramă Clasică, spectacolul este găzduit de Teatrul Național Radu Stanca și va avea loc sâmbătă, de la ora 10:30.

Scufița Roșie” se va juca pentru cei mici la Teatrul Gong. Sâmbătă vor fi reprezentații de la ora 11 și 18, și duminică de la ora 18. Durează 50 de minute, iar un bilet costă 9 lei. Detalii AICI.

Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.Lemons” este spectacolul de Sam Steiner ce se va juca sâmbătă și duminică la Teatrul Gong, de la ora 20. Este dedicat copiilor peste 12 ani, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Detalii AICI.

târg imobiliar și de mobilă, petreceri karaoke și teatru - oferta pentru weekend, la sibiu

Sâmbătă, de la ora 11, va începe ”Vânătoarea de comori arhitecturale”, un joc urban la care participă peste 2000 de oameni. Despre cum se joacă și ce presupune, aflați de AICI. 

În cea de-a patra „Oră de lectură“ a Librăriei Humanitas, sambata 12.10.2019 de la ora 15:00 vom asculta, în lectura actriței Lerida Buchholtzer de la Teatrul Național „Radu Stanca“, „Miturile Nordului. Poveștile lui Odin, Thor și Loki“, de Kevin Crossley-Holland. Evenimentul este gratuit, iar înscrierile se fac pe sibiu@humanitas.ro.

”Iubire cu năbădăi” va încheia seria evenimentelor de weekend. spectacolul se va juca la Teatrul Radu Stanca duminică, de la ora 19. durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu