spargere la centrul cultural „ion besoiu” – un buzoian a furat peste 7.000 de lei
FOTO arhivă

Un bărbat din Buzău, angajat la o societate aflată în clădirea Centrului Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu, a dat o spargere de peste 7.000 de lei. Acesta a furat banii chiar de la locul de muncă.

„La data de 11 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat, cercetat penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, între orele 00,00 – 01,15, un bărbat din Buzău, în vârstă de 31 de ani, ar fi pătruns fără drept în incinta casieriei unei societăți din municipiul Sibiu, societate unde era angajat, de unde ar fi sustras sumele de 300, respectiv 6.800 de lei.

La data de 10 octombrie a.c., cu sprijinul colegilor din cadrul I.P.J. Buzău, presupusul autor al faptelor a fost identificat și prins pe raza municipiului Râmnicu – Sărat, bărbatul fiind predat apoi polițiștilor sibieni în vederea continuării cercetărilor.

Persoana în cauză a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Buzoianul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu