optyu reduce prețul lentilelor de ziua mondială a vederii - profită și fă-ți ochelari

OptyU, magazinul de optică de pe Galeriile Carrefour, a pus mereu accentul pe satisfacerea clienților. A venit cu oferte, promoții și reduceri pentru ca prețurile să fie accesibile tuturor. Așa că nici de Ziua Mondială a Vederii nu ar fi putut fi altfel. Aceasta se sărbătorește joi, 10 octombrie, dar oferta de la OptyU este valabilă până duminică inclusiv.

Vederea, sărbătorită de ziua ei cu oferte la OptyU
Oferta celor de la OptyU începe de joi, 10 octombrie și durează până duminică, 13 octombrie. Perioada promoției a fost aleasă pentru că joi se sărbătorește Ziua Mondială a Vederii, la fel ca în fiecare a doua joi a lui octombrie din fiecare an. Pentru a îmbunătăți continuu starea de sănătate a analizatorului vizual – ochii sunt sistemul periferic de recepție, Ziua Mondială a Vederii urmărește să amplifice importanța acordată problematicii globale a prevenirii orbirii şi ameliorării insuficiențelor de vedere.

Pentru că se alătură acestui scop, OptyU a redus prețul lentilelor heliomate, doar că acum acestea sunt mult modernizate față de ce se știa despre ele acum chiar câțiva ani.

optyu reduce prețul lentilelor de ziua mondială a vederii - profită și fă-ți ochelari

”Reducerea pe care o oferim la lentilele fotocromatice este de 25%. Acestea sunt mult îmbunătățite acum. Nu mai au doar culoarea aceea maro pe care o știm atunci când se închid la lumină, ci clientul poate alege din 7 nuanțe: gri, maro, verde, ametist, amber, safir și emerald. Asta înseamnă că atunci când lentilele se vor închide la lumină vor avea una din aceste culori pe care o alege clientul și vor arăta exact ca niște ochelari de soare”, spune Oana Tarcea, manager OptyU.

Tot pentru aceste lentile se poate alege varianta în care atunci când se închid se transformă în ”oglindă”, dar pentru orice variantă ați opta trebuie să știți că aceste lentile beneficiază de o tehnologie inovativă.

optyu reduce prețul lentilelor de ziua mondială a vederii - profită și fă-ți ochelari

”Lentilele au protecție UV și sunt recomandate celor cu ochi deschiși, pentru că aceștia își deschis pupilele mai tare decât cei de culoare închisă, dar și persoanelor fotosensibile. Acest gen de lentile sunt singurele care beneficiază de niște molecule care absorb lumina artificială în totalitate. În plus, în interior se deschid până la 0, devin transparente, iar în exterior se închid în funcție de intensitatea luminii”, explică Oana Tarcea.

Pe lângă reducerea de 25% pentru lentilele fotocromatice, consultațiile rămân în continuare gratuite la OptyU.

optyu reduce prețul lentilelor de ziua mondială a vederii - profită și fă-ți ochelari

Lumina albastră combătută de lentilele OptyU
Dacă însă vă doriți niște lentile care să vă protejeze de lumina albastră a gadget-urilor, tot acum este momentul să veniți la OptyU, pentru că și lentilele de acest fel sunt reduse cu 15%. ”Lumina albastră- violet duce la îmbătrânirea prematură a ochiului, așa că cei care petrec mult timp în fața calculatorului sau la lumina neonului și poartă ochelari este indicat să aibă o astfel de protecție la lentile. Astfel, lumina nu mai e percepută ca fiind albastră, este mai caldă, nu mai este obositoare, iar ochiul este protejat mult mai bine”, spune OanaTarcea.

Până duminică este timp să vă faceți un drum până la OptyU, pe galeriile Carrefour și să profitați de reducerile oferite.

Ultima oră

Comentariul meu