foto lucrările de pe stada podului din șelimbăr, aproape de final

Lucrările de pe strada Podului din Șelimbăr sunt aproape gata. Primarul Marius Grecu le-a dat vestea șelimbărenilor, pe Facebook.
foto lucrările de pe stada podului din șelimbăr, aproape de final foto lucrările de pe stada podului din șelimbăr, aproape de final foto lucrările de pe stada podului din șelimbăr, aproape de final

„Dragi prieteni, o nouă investiție importantă se apropie de finalizare, strada Podului. Vă mulțumesc pentru ințelegerea acordată pe parcursul derulării lucrărilor”, spune Marius Grecu, primarul Șelimbărului, pe Facebook.

În urmă cu aproape un an, au început lucrările pe strada Podului, la Șelimbăr. Proiectul de modernizare a fost unul foarte ambiţios, lungimea străzii reabilitată fiind de circa 1,3 kilometri. Având în vedere complexitatea lucrărilor, investiţia s-a ridicat la 5,129 milioane de lei (fără T.V.A.). Detalii AICI.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Poate la selimbar e aproape gata dar pe strada podului in nici un caz…nici macar nu s-au apucat de ea. Doar ce au schimbat tevile si au astupat la loc . E varza strada