video - remiză albă pentru fc hermannstadt la giurgiu. neagoe și-a lăudat echipa

Astra Giurgiu și FC Hermannstadt, au remizat luni seară într-o partidă ce a contat pentru etapa a 12-a. Sibienii rămân pe locul 12 în clasament cu 11 puncte strânse.

Astra a avut mai multe șanse de gol în partea a doua, odată cu introducerea lui Denis Alibec, dar nu l-a putut învinge pe portarul lui Hermannstadt. Constantin Budescu i-a pus în situații bune pe oamenii de atac ai Astrei, dar aceștia nu au reușit să marcheze. De partea cealaltă Sibiul a avut două ocazii prin Viera și Dandea, însă cei doi nu au reușit să înscrie. S-a terminat 0-0. După această etapă, Astra acumulează 16 puncte, fiind în acest moment pe locul 7, în timp de FC Hermannstadt se situează pe poziția a 12-a, penultima, cu 11 puncte.

„Cred eu că nu a fost un meci foarte bun, foarte frumos. Dovadă şi rezultatul, că nu s-au marcat goluri. Dar cred eu că se putea mult mai mult în această seară, pentru că Astra nu a fost la cel mai bun nivel în seara asta şi puteam să obţinem mai mult. Până la urmă este foarte bine că nu am primit gol. Echipa a câştigat un punct, asta este foarte important. Este meritul în totalitate al băieţilor şi al lui Eugen Beza, care s-a ocupat de echipă în aceste zile. De mâine după-amiază voi fi la serviciu. Mi-am dorit foarte mult să revin cât mai repede. Am luat acceptul medicilor. Toţi medicii care au avut mare, mare grijă de mine în această perioadă mi-au spus că este totul în regulă şi pot reveni fără probleme. Absolut tot ce făceam înainte pot să fac şi de acum încolo, mai puţin ţigările. Sibiul m-a dorit foarte mult. Am discutat, nu de foarte mult timp, dar am discutat foarte mult. V-am spus, a fost echipa care m-a dorit cel mai mult”, a declarat Eugen Neagoe.

Un rezultat bun, să zic aşa, având în vedere ultimele meciuri din deplasare, în care am încasat foarte multe goluri. În primul rând, dacă ne dorim cu adevărat ceva este foarte important să fim organizaţi defensiv şi să nu primim gol. Că pe partea ofensivă ocazii am avut şi astăzi, păcat că nu am fost mai inspiraţi la finaliare. Cred că mai avem nevoie de puţin timp, pentru că am venit foarte mulţi jucători noi în vară. Practic, o echipă întreagă. Şi o echipă o construieşti în timp, nu aşa peste noapte„, a declarat Luchin.

Vedeți video, AICI!

Astra:
Kitanov – David Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – G. Gimion, Crepulja, Răduț – Gheorghe, Tounkara, Budescu
Rezerve: Lazar – Dandea, Biceanu, Begue, Stahl, Brito, Alibec

FC Hermannstadt:
Figueiredo – Tătar, Diarrassouba, Luchin, Opruț – Dâlbea, Pires – Petrescu, Caiado, Cordea – Yazalde
Rezerve: Emanuel Novo – Stoica, Busu, Afonso Vilenha, Vodă, Mattia, Joalisson

Ultima oră

Comentariul meu