salonul de mobilă sibiu revine la redal expo împreuna cu târgul *imobiliar *construcții și *amenajări

Redal Expo nu mai are nevoie de prezentare. Se știe de mult că este locația în care au loc cele mai mari evenimente. Tot acolo se organizează din nou, Salonul de Mobilă SIBIU și Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări. Și acestea sunt evenimente cu tradiție, iar cei care își caută o locuință sau mobilă pentru a o amenaja, găsesc aici cele mai bune oferte. În perioada 11- 13 octombrie acestea revin la Sibiu cu preturi de producător și oferte de dezvoltator.

Salonul de Mobilă
Salonul de Mobilă de la Sibiu este evenimentul care a „crescut” poate cel mai mult de la o ediție la alta. În fiecare an au venit mai mulți producători cu oferte din ce în ce mai bune. Ediția de toamnă din acest an nu face excepție, pentru că tot ce va fi prezentat aici va fi de cea mai bună calitate. ”La fel ca în edițiile trecute, vor fi prezenți atât producători români de mobilier cât și importatori de renume din industrie . Avem prezente nume de tradiție deja cunoscute publicului sibian dar și firme noi care expun pentru prima oara în cadrul evenimentului. De la calitate nu facem rabat în alegerea expozanților. Cei care vor veni în cele trei zile ale târgului vor găsi aici mobilier pentru toate încăperile unei case, mobilier modern, clasic, din pal sau lemn masiv, canapele, saltele, mic mobilier sau accesorii pentru mobilă etc .. Asta înseamnă că sunt satisfăcute toate gusturile și preturile sunt pentru fiecare”, spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

salonul de mobilă sibiu revine la redal expo împreuna cu târgul *imobiliar *construcții și *amenajări

Pentru că la Salonul de Mobilă vor fi prezenți producători, preturile vor fi mai mici decât cele prezentate în magazine, așa că dacă vă doriți mobilă de calitate la preturi de ofertă, acum e momentul.

Salonul de Mobila Sibiu este un eveniment organizat de SIBIU EXPO & EVENTS în colaborare cu APMR – Asociația Producătorilor de Mobila din Romania .

Târgul *Imobiliar *Construcții și *Amenajări – TIS – SIBIU 2019
Și tot acum e momentul să vă cumpărați și o locuință. Pentru că în aceeași locație a Salonului de Mobilă va avea loc și Târgul Imobiliar *Construcții și *Amenajări. Cele două evenimente merg mână în mână, pentru că sunt două domenii diferite, dar conexe.

Dezvoltatorii imobiliari care vor fi prezenți la Redal Expo vor veni și ei, cu siguranță, cu prețuri promoționale. Construcțiile pe care le veți găsi aici se adresează și ele tuturor categoriilor de clienți- locuințe mai mari, mai mici, apartamente, case sau vile, în oraș sau la periferie.

salonul de mobilă sibiu revine la redal expo împreuna cu târgul *imobiliar *construcții și *amenajări

Pentru ca oferta celor de la SC SIBIU EXPO EVENTS Srl, organizatorii celor două evenimente, să fie completă, la Redal Expo vor veni și reprezentanți ai băncilor și ai companiilor de creditare. ”Încercăm astfel să punem la dispoziția celor interesați toate ofertele ce fac parte din achiziționarea unei locuințe: de la alegerea ei, la încheierea contractului, la finanțare, la amenajare interioară și decorațiuni”, spune Ioana Aldea.

În cadrul celor două evenimente va fi organizată o secțiune de Business forum- unde arhitecți și designeri de interior vor prezenta noutățile în domeniu, dar și proiecte proprii. Orele și conținutul prezentărilor vor fi făcute publice pe paginile de Facebook ale celor două evenimente: Salonul de Mobilă SIBIU și Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări.

Acestea vor avea loc între 11- 13 octombrie la Redal Expo de pe strada Johann Sebastian Bach. Expozițiile vor fi deschise vineri și sâmbătă de la 10 la 19, iar duminică de la 10 la 18. Intrarea este liberă.

Ultima oră

Comentariul meu