primul mall din sibiu va arăta spectaculos – „va avea o față dinamică, în premieră în românia”

Mall-ul din Sibiu, care se va deschide în curând, va arăta fascinant. Accentul se va pune pe inteligența iluminatului, astfel încât fața noului centru comercial va fi una dinamică, în premieră în România.

Conform Andreei Doncea, Key Account Manager Retail & Hospitality al Signify CEE, compania care oferă soluţii de iluminat, mall-ul de la Sibiu este unul dintre cele mai importante proiecte ale companiei.

„Mall-ul de la Sibiu este unul dintre cele mai mari proiecte ale noastre. El va avea o faţă dinamică, în premieră în România. Vor fi soluţii de interior care vor fi văzute pentru prima dată. Am folosit inteligenţa iluminatului, pentru a fi fascinaţi clenţii. Românii nu mai merg la mall să facă doar shopping, vor să facă şi mişcare, să îşi petreacă timpul liber şi să aibă întâlniri. (…) Lumina nu mai este folosită doar pentru a ilumina. Lumina a devenit un serviciu atât pentru clienţi, cât şi pentru dezvoltatori”, a spus Andreea Doncea, Key Account Manager Retail & Hospitality în cadrul Signify CEE, la conferinţa ZF Malluri&Centre Comerciale ’19.

Sursa: zf.ro

Ultima oră

Comentariul meu