Miercuri are loc etapa locală a concursului European Young Chef Award la Sibiu

Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană organizează etapa locală a concursului European Young Chef Award. Șapte concurenți vor participa miercuri la evenimentul care va avea loc la Academia Forțelor Terestre din Sibiu începând cu ora 14.00.

Concurenții vor fi împărțiți în 3 serii și vor avea la dispoziție 2 ore pentru a termina de pregătit preparatele. Ei vor avea de pregătit 5 farfurii demonstrative ale unei preparat reinterpretat, care să pună în valoare gastronomia locală și priceperea lor.
Juriul concursului este format din: Radu Zărnescu – Președinte Euro-Toques România, secretar general ACEEA, Marius Muntean – Executive Chef “Golden Tulip”, membru ACEEA, Marius Rafa – Executive Chef “Pardon Cafe”, membru Euro-Toques și ACEEA, Vârlescu Emilian – Pastry Chef.
Câștigătorul va reprezenta regiunea Sibiu la etapa europeană a concursului European Young Chef Award, care va avea loc în Rhodos, Grecia, în perioada 22-24 octombrie 2019.
Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană este gestionat de un Consorțiu format din Consiliul Județean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Primăria Municipiului Mediaș, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu.

Miercuri are loc etapa locală a concursului European Young Chef Award la Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu

Publică