cum să ții sub control tenul cu probleme

Principalele întrebări ale celor care au o piele cu probleme sunt: cum să remedieze tenul gras și să prevină acneea? Încercăm să vă oferim un răspuns și, în același timp să vă spunem ce produse de înfrumusețare să utilizați și ce proceduri cosmetice să realizați.

Reguli de îngrijire a pielii

Purificare

Când alegeți un gel, nu uitați că produsele cu acid salicilic nu sunt binevenite. Dacă alegeți de acest gen, asigurați-vă că luați un preparat neutru de înlocuire și în așa mod să le alternați. Acordă o atenție deosebită eliminării machiajului, produsele alcaline obișnuite irită foarte mult pielea, de aceea este util să folosești apă micelară.

Exfoliere

Efectuăm “curățare generală” a feței. Pentru aceasta folosim măști – se pot baza pe argilă, cărbune activ și alte componente. Dacă faceți o mască de argilă, încercați să nu o țineți mai mult de 10 minute, pentru a nu usca pielea.

Tonifiere

De fiecare dată când vă spălați fața cu apă, este important să o ștergeți imediat cu un tonic, restabilind-o în doar 15-20 de min. Dacă epiderma dvs. este predispusă la acnee, alegeți o soluție care vindecă și stopează deshidratarea.

Hidratare

Asigurați-vă că folosiți un produs hidratant – poate fi adaptat și pentru tenul acneic. De exemplu, în acest caz, formulele cu conținut scăzut de grăsimi sau cele cu adaos de zinc sunt minunate.

Îngrijire suplimentară

Acțiunea locală cu ingrediente cu proprietăți antibacteriene distruge bacteriile dăunătoare  care provoacă coșuri, neutralizând astfel procesele inflamatorii din pori.

Cu ajutorul adresei https://makeup.ro/categorys/20273/ veți găsi remediile care vor fi ghidul dvs. în descoperirea succesului și ameliorarea afecțiunilor, câteva din ele le-am atașat în context.cum să ții sub control tenul cu probleme

O revizuire a produselor eficiente

Effaclar Gel La Roche-Posay

Special conceput pentru combaterea acneei, conținând hidroliți și zinc. Creează spumă, curăță eficient porii și diminuează treptat strălucirea inestetică.cum să ții sub control tenul cu probleme

Clinique Anti-Blemish Gel se aplică pe zona inflamată, după 10-15 secunde formând o peliculă transparentă. Este convenabil să se folosească noaptea – produsul va avea timp să acționeze și nu se va răspândi pe pernă.

L’Oreal Paris “Magia Glinei

Această mască nu este costisitoare, are o compoziție eficace, în ea există un complex de tipuri de argilă – diminuează inflamațiile și le usucă .

Normaderm Soin Hydratant Anti-Imperfections Global Vichy se confruntă bine cu imperfecțiuni ușoare, precum și porii dilatați . Compoziția hidratează și cuprinde apă termică și un amestec de acid salicilic, glicolic. Instrumentul poate fi folosit când afară luminează soarele activ.

Pate Grise Payot

Consistența seamănă cu o substanță vâscoasă și ușor lipicioasă, care după utilizare nu este absorbită, ci se află într-un strat dens. Elementul principal este ichthyol, care dăruie un puternic efect antibacterian și antiseboreic. Preocuparea de feminitatea și splendoarea ta contează mai mult decât orice!

Ultima oră

Comentariul meu