vineri te așteaptă o petrecere incendiară la hello coffee lounge

Serile de vineri cu petrecerile karaoke la Hello Coffee Lounge tind să devină tradiție. Săptămâna trecută a fost mega distracție, iar pentru vinerea aceasta organizatorii pregătesc o seară incendiară. Nu ratați petrecerea din 11 octombrie, pentru că va fi ultima din această lună. Abia în noiembrie vă veți mai întâlni cu așa ceva.

Ultima din lună
Dacă ați fost vinerea trecută la Hello Coffee Lounge de pe Calea Dumbrăvii nr. 17, la singurul vape bar din Sibiu, cu siguranță că vă doriți să reveniți. Ocazia pentru o altă noapte de distracție se ivește vinerea viitoare, în 11 octombrie. Atunci la Hello Coffee Lounge va organiza încă o petrecere karaoke.

YouTube video

”Cei care vin la noi se distrează extrem de bine la acest gen de petreceri, pentru că le oferim clienților ceea ce își doresc. Avem muzică bună, mai veche și mai nouă, astfel că cei care doresc să cânte au de unde alege. Petrecerile karaoke sunt foarte apreciate, pentru că oamenii în același timp ascultă muzica preferată, dar se și distrează în timp ce o cântă. Vinerea trecută a fost foarte reușită, nu am avut niciun loc liber, așa că vinerea viitoare reedităm distracția”, spune Tarek Al Awad, proprietarul Hello Coffee Lounge.

vineri te așteaptă o petrecere incendiară la hello coffee lounge

Petrecerea din 11 octombrie va fi ultima din această lună, urmând ca serile karaoke să revină la Hello Coffee Lounge din noiembrie. Ca să fiți siguri că vă faceți plinul de distracție până atunci, sunați repede la 0730670221 pentru o rezervare, pentru că așa e cel mai sigur că veți avea un loc asigurat.

Ultima oră

Comentariul meu