recordul weekend-ului – mopedist aproape în comă alcoolică la sibiu
FOTO arhivă

Rupt de beat și fără permis. Este vorba despre un mopedist depistat în weekend de polițiștii sibieni pe strada Henri Coandă.

„La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 19,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un moped condus pe strada Henri Coandă de către un sibian în vârstă de 39 de ani”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În prezent, bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, la data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 03,00, în orașul Agnita, pe strada Livezii, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 33 de ani.

În urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele șoferului întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dezinformare din partea purtătoarei de cuvânt a IPJ Sibiu , mopedistul de pe str.H.Coanda a fost depistat și oprit de către o patrulă a Poliției Locale Sibiu ,iar aceștia au chemat o patrulă de la serv. rutier deoarece cel cu mopedul mirosea foarte tare a alcool. Am văzut întreaga acțiune