dosare penale pentru doi bărbați fără permis prinși în județul sibiu
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat încă doi bărbați, în trafic, fără permis de conducere. Unul dintre ei conducea un moped la Șelimbăr, iar celălalt un autoturism pe Calea Șurii Mici.

„La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 23,30, în parcarea complexului Shopping City din localitatea Șelimbăr, polițiștii rutieri au depistat un sibian în vârstă de 17 ani în timp ce conducea un moped fără a deține permis de conducere.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 01,30, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au depistat un alt bărbat care conducea un autoturism deși nu deține permis de conducere.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat în orașul Ocna Sibiului, acesta fiind identificat la volanul unui autoturism condus pe Calea Șurii Mici.

Și de această dată, polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu