foto - iohannis la sibiu, martor la singurul protest din românia împotriva guvernului

Preşedintele Klaus Iohannis a putut să-i vadă direct, pe singurii protestari din România, cei care au ieşit duminică în stradă, în Piaţa Mare din Sibiu şi au cerut să treacă moţiunea de cenzură de joi şi să cadă Guvernul Dăncilă. Iohannis doar s-a uitat spre protestari aflaţi în partea opusă a Pieţei Mari, nu s-a dus să vorbească cu ei.

Preşedintele Iohannis a ieşit din biserică când la Sibiu se striga “Afară cu PSD din ţară”

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au ieşit însoţiţi de cei de la SPP, din Biserica Romano-Catolică din Sibiu, duminică seara, fix când cei 50 de protestari care au îndurat frigul şi ploaia, “afară, afară cu PSD din ţară”. Preşedintele s-a uitat către protestari, dar nu s-a dus să vorbească cu ei.

Lberali şi susţinători USR, dar şi sibieni care nu sunt în partide, la protest

La protestul organizat de Doru Apostol la Sibiu au luat parte în mare parte, oameni care nu fac parte din partidele politice, dar şi câţiva liberali şi câţiva susţinători ai USR.

Preşedintele PSD Sibiu, ministrul Trif, despre proteste: “Manevrate politic”

Preşedintele PSD Sibiu, ministrul Bogdan Trif, a declarat de vineri, deci înaintea protestului de duminică de la Sibiu, că aceste proteste sunt “manevrate politic”.

Protest programat miercuri, înainte de moţiune

Cine doreşte să protesteze împotriva Guvernului Dăncilă, este aşteptat de organizatori miercuri, între orele 18.00 – 22.00, tot în Piaţa Mare, ca să susţină moţiunea de cenzură.

Ultima oră

Comentariul meu