video foto - iohannis la sibiu: "pentru mine azi este o zi specială"

Preşedintele Klaus Iohannis, fost primar al Sibiului, a declarat vineri, la Sibiu, că pentru el este o zi specială, pentru că a fost invitat la sărbătorirea a 50 de ani a universităţii locale. Deşi a terminat facultatea la Cluj, sibianul Iohannis a reamintit că ” din când în când, Sibiul a fost capitala administrativă reală a Transilvaniei”.

Iohannis, impresionat şi mândru de universitatea din Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis s-a arătat foarte bucuros că este prezent vineri la Sibiu. „Pentru mine este o zi specială, 50 de ani de Universitate „Lucian Blaga””, a spus Klaus Iohannis, de la prezidiul Aulei universităţii. Iohannis a vizionat şi un film despre Sibiu şi s-a arătat mândru că este sibian. „

Sibiul sau Clujul este capitala Ardealului? 

Iohannis spune că îi face plăcere să reamintească de câte ori poate, că „din când în când, Sibiul a fost capitala administrativă reală a Transilvaniei”.

Iohannis a criticat politicienii la Sibiu

Iohannis a spus despre politicieni că mai mult dat legi proaste, decât bune, ceea ce dăunează Educaţiei. Decidenţii politici, a spus Iohannis, nu pot „a se abţine de a da legi ca mai mult strică. Legi incoerente pe bandă rulantă.”

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu