surse psd şi pnl - astrid fodor favorită pentru un nou mandat de primar al sibiului

Surse importante din PSD şi PNL Sibiu au declarat vineri, că actualul primar al municipiului, Astrid Fodor, este favorit în sondaje, să obţină un nou mandat de edil şef. Fodor nu s-ar bucura de toată susţinerea din formaţiunea sa, Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), dar a fost lăudată atât de Klaus Iohannis, cât şi de Raluca Turcan (PNL).

Surse PSD: Fodor preferată de sibieni în sondaje ca primar

Social-democraţii sibieni nu vehiculează încă niciun nume de candidat pentru alegerile de primar al Sibiului, pentru că, Astrid Fodor este favorită în sondaje, pentru un nou mandat. Surse importante din PSD au afirmat vineri, că actualul primar ar fi preferatul sibienilor, în sondaje.

PNL o laudă pe Fodor şi o aseamănă cu fostul lor lider, Klaus Iohannis

Atât fostul preşedinte al FDGR şi PNL, preşedintele Klaus Iohannis, cât şi Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, lider al liberalilor sibieni, dar şi Ludovic Orban au lăudat-o vineri, la Sibiu, pe Astrid Fodor. Preşedintele Klaus Iohannis a spus vineri, la Sibiu: “Doamna primar general, Astrid Fodor, care se luptă cu succes să ţină Sibiul la un nivel foarte sus “. Apropiaţi ai lui Klaus Iohannis au precizat pentru Ora de Sibiu, că de fapt acesta ar avea nemulţumiri faţă de felul în care Astrid Fodor conduce Sibiul, însă public, preşedintele a lăudat-o vineri, pe cea pe care a lăsat-o la cârma municipiului, în locul său. Şi liderii de la vârf ai PNL, la nivel naţional, vorbesc public, favorabil despre Astrid Fodor şi amintesc de parteneriatul politic dintre liberali şi cei din FDGR la Sibiu. “Doamna primar al Sibiului, aş fi vrut să o prezint ca pe o parteneră în viaţa, dezvoltarea şi modernizarea Sibiului şi ca pe un demn urmaş al dezvoltării Sibiului după mai bine de 14 ani în care Sibiul a fost condus de preşedintele Klaus Iohannis”, a spus vineri, Raluca Turcan, către Astrid Fodor. Deocamdată, consilierul municipal şi director al Sălii Transilvania, Adrian Bibu, este cel care a anunţat la PNL Sibiu, că este pregătit să concureze cu Astrid Fodor, pentru fotoliul de primar. Însă Adi Bibu nu se bucură de simpatia tuturor colegilor liberali şi deocamdată acesta are intervenţii în şedinţele Consiliului Local, care s-au bucurat de susţinerea lui Astrid Fodor.

FDGR ar încerca un alt candidat pentru Primăria Sibiu, dar deocamdată se bazează pe mandatul lui Fodor

Surse din FDGR susţin că o nouă candidatură a lui Astrid Fodor la Primăria Sibiu nu ar fi de dorit pentru unii din Forum, însă că deocamdată, Astrid Fodor, primarul în funcţie al Sibiului, este o voce puternică în formaţiune.

USR s-a lăudat cu o colaborare bună cu FDGR şi Fodor, după care a început să-i critice

Liderul USR, prezidenţiabilul Dan Barna şi colegii săi din filiala locală, s-au lăudat cu colaborarea bună cu Klaus Iohannis, FDGR şi primarul Astrid Fodor, în numele campaniei împotriva PSD şi a penalilor. După ce şi-a anunţat intenţia de a concura cu Iohannis la funcţia de preşedinte al ţării, Dan Barna şi colegii săi din USR Sibiu au început atacurile la acesta, dar şi criticile la adresa primarului Astrid Fodor şi a Primăriei Sibiu. Deocamdată, nici USR nu are un candidat care să fie pregătit să intre în cursa pentru fotoliul de primar al Sibiului.

Ultima oră

Comentariul meu