Evenimente în weekend la Sibiu - Petreceri de top la Hello Coffee Lounge și Cotton Pub

Finalul de săptămână se anunță a fi unul al petrecerilor și al gusturilor fine. Distracția din acest weekend merge de minune cu vinurile bune de la Vinfest. Nici copiii nu au fost uitați, așa că urmează zile perfecte pentru fiecare.

Karaoke – sună bine pentru începutul weekend-ului. Așa că trebuie să știți că cea mai tare petrecere de acest fel începe vineri la ora 22.00 la Hello Coffee Lounge pe Calea Dumbrăvii nr. 17. Distracția este garantată, cine a mai fost știe. Cine nu ar fi bine să încerce, dar neapărat cu o rezervare prealabilă. Numărul de telefon la acre se poate face și toate detaliile petrecerii se găsesc AICI. 

Evenimente în weekend la Sibiu - Petreceri de top la Hello Coffee Lounge și Cotton Pub

Vinfest, festivalul vinurilor bune, care se ține pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu – strada Cetății nu mai are loc pe 5-6 octombrie. Organizatorii au decis ca din cauza vremii nefavorabile, acesta să fie reprogramat pentru 12-13 octombrie. Toate detaliile evenimentului se găsesc AICI

Evenimente în weekend la Sibiu - Petreceri de top la Hello Coffee Lounge și Cotton Pub

Se știe deja că weekendurile se încep în Cotton Pub. Aici se dă mereu start-ul distracției, iar în acest final de săptămână nu se face excepție. Vineri Retro Night Fever vă aruncă direct în anii în care muzica se număra în șlagăre. Va fi cu siguranță o seară de neuitat, așa că pregătiți-vă pentru dans. MC Dylma și DJ Blackie vor face posibilă călătoria în timp. Sunați repede la 0752268866 și rezervați o masă.

Faceți asta și pentru sâmbătă seara, pentru că mai urmează o noapte de mega distracție. ”A Night To Remember” este un concept de party special creat pentru tine și prietenii tăi, așa că dați-vă întâlnire sâmbătă seara în Cotton. Vor veni și Mihai V și MC Dylma.

Evenimente în weekend la Sibiu - Petreceri de top la Hello Coffee Lounge și Cotton Pub

Ar fi interesant dacă înainte de petrecerea din Cotton, la ora 19, ați merge la Teatrul Radu Stanca, la ”MAL/PRAXIS – un spectacol de Bogdan Georgescu. Se va juca la Sala Studio de pe strada Emil Cioran, durează o oră, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Atelierul de creat povești îi așteaptă pe cei mici sâmbătă dimineața, la Teatrul Gong. De la ora 10 și 12 copiii cu vârste între 6 și 10 ani vor petrece aici o oră și jumătate în care vor da frâu liber imaginației. Prețul unui bilet este de 14 lei.

Sâmbătă, de la ora 11 și 16, în Parcul Tineretului, Teatrul Gong propune pentru prima dată în România conceptul „Happy Manif„, un demers coregrafic inițiat de David Roland și Valeria Giuga din Franța. Spectacolul care durează 45 de minute se constituie ca o plimbare funky și plină de energie, prin parc. Accesul publicului la acest eveniment se face în limita a 70 de locuri pe reprezentație, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Mai multe detalii despre acest concept se găsesc AICI. 

Evenimente în weekend la Sibiu - Petreceri de top la Hello Coffee Lounge și Cotton Pub

Campionatele Nationale de Culturism si Fitness – Cadeti, Juniori si Masters au loc sâmbătă și duminică la Sala Transilvania. Competiția începe la ora 14 în ambele zile.

Un spectacol cu totul deosebit are loc sâmbătă, de la ora 16:30, pe strada Cetății. Este pus în scenă de persoanele cu dizabilități din Sibiu care au repetat luni întregi pentru acest moment. Oricine poate vedea spectacolul despre care aflați mai multe detalii de AICI. 

Puiul de lebădă” se va juca pentru cei mici, la Teatrul Gong, sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 11. Este o adaptare după povestea scrisă de autorul de literatură pentru copii Hans Christian Andersen, care are drept erou un boboc de lebădă, clocit de către o raţă. Spectacolul durează 60 de minute, este recomandat copiilor într 3 și 8 ani, un bilet costă 9 lei.

Povestea prințesei deocheate” se spune din nou sâmbătă și duminică de la ora 18, la Fabrica de Cultură. Este un spectacol nerecomandat celor sub 16 ani și care conține efecte de lumini produse de stroboscop, ce pot declanșa crize persoanelor care suferă de epilepsie fotosenzitivă. Durează două ore jumătate, iar un bilet costă 40 și 50 de lei.

Sâmbătă, tot de la ora 18 începe a IX-a ediție a festivalului ”25 de ore de teatru non stop”. Sunt programate zeci de spectacole, iar toate detaliile despre acestea, se găsesc AICI.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică