două zile de protest la sibiu împotriva guvernului dăncilă

Protestul cu tema „Susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă” a fost aprobat. Sibienii vor ieși, timp de două zile, în stradă și vor face un marș prin oraș.

Protestul se va desfășura în zilele de 06.10.2019 și 09.10.2019, în intervalul orar 18-22.

Participanții se vor aduna în Piața Mare (zona magazinului Orange), de unde se va pleca în marș pe următorul traseu: str. N. Bălcescu – Piața Unirii – Calea Dumbrăvii – B-dul. Mihai Viteazu – Sensul giratoriu aflat la intersecția dintre str. Rahovei cu B-dul. M. Viteazu și retur (pe același traseu).

În situația în care la acțiune vor fi peste 5.000 de persoane, traseul de mai sus se modifică, iar din sensul giratoriu aflat la intersecția dintre str. Rahovei cu B-dul. M. Viteazu, participanții vor continua marșul pe str. Rahovei – str. Semaforului – str. Ștefan cel Mare – str. Bâlea – Piața Mare.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dar un protest împotriva administrației locale pe când? E curios faptul ca acești protestatari de serviciu ies doar când e vorba de PSD…. de FDRG și haosul din Sibiu marca FDRG/PNL nu zici nimeni nimic. Eu nu sunt PSDist dar sunt sibian de când mama m-o făcut și așa nebunie n-o fost vreodată în oraș.

    E ca și când ne văităm de o durere de măsea după ce ne-am rupt piciorul….haideți să ne rezolvăm problemele noastre și apoi pe cele ale tării.