Controversa accidentului mortal de pe Șoseaua Alba Iulia - A fost sau nu ”liniuță”?
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

Accidentul mortal de pe Șoseaua Alba Iulia, petrecut în noaptea de 23 spre 24 septembrie, continuă să stârnească controverse. Mulți se întreabă cum s-a petrecut totul și chiar dacă din primele cercetări comunicate în acea noapte de polițiștii de la rutieră, cauza a fost viteza mult prea mare, se pare totuși că există voci care susțin că în incident a mai fost implicat un autoturism. 

În urma accidentului, după ce autoturismul, un Audi A5, a intrat într-un stâlp de electricitate, un tânăr de 19 ani a murit pe loc. Șoferul a scăpat cu cele mai puține răni, în timp ce pasagerul din dreapta a petrecut cinci nopți în spital.
Deși poliția nu a confirmat viteza cu care rula mașina, surse care au fost la fața locului imediat după producerea accidentului au declarat pentru Ora de Sibiu că acul kilometrajului s-a blocat la 150 de kilometri la oră.

VEZI AICI CINE SUNT CEI TREI TINERI IMPLICAȚI ÎN ACCIDENT

Curse de mașini?
Alte surse au povestit că imediat după accident, printre cei care s-au strâns la fața locului circula zvonul că Audi-ul făcuse întrecere cu o altă mașină, un BMW negru cu numere de Vâlcea.
Ipoteza este susținută de un alt sibian care spune că BMW-ul de Vâlcea a rămas în urma Audi-ului (în timp ce acestea coborau pe Alba Iulia către Turnișor), șoferul a văzut accidentul, moment în care de pe Șoseaua Alba Iulia a virat stânga, pe lângă pub-ul The Corner.

Anchetatorii nu comentează
Dosarul în care este cercetat șoferul de 19 ani (CITEȘTE AICI CARE SUNT ACUZAȚIILE) se află la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sibiu. Întrebați dacă ipoteza curselor de mașini este luată în considerare, reprezentanții instituției au spus că aceste informații fac parte din anchetă și nu pot fi făcute publice.
Controversa accidentului mortal de pe Șoseaua Alba Iulia - A fost sau nu ”liniuță”?În același timp, surse din rândul autorităților spun că au fost vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și singura mașină care se vede este cea implicată în accident.
În aceste condiții nu rămâne decât ca anchetatorii să finalizeze cercetările și să facă publice acele date care ar putea lămuri controversa.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. “Acul kilometrajului a rămas blocat la 150 km/ora”????
    Serios??
    La modelul ăla de A5 bordul este cu afișaj electronic și NU are kilometraj de tip ceas cu ace!!!
    Asta o știe orice om care a văzut o mașina la viața lui, dar se pare ca la voi in redacție se scrie doar după ureche, nu se verifica nimic..