foto bach apartments – casa ta de la sibiu

Cum turismul sibian a fost în continuă creștere în ultimii ani și continuă să fie, nevoia de locuri de cazare crește și ea. Așa că, pe lângă clasicele hoteluri apar tot mai multe apartamente care se închiriază în regim hotelier. Dar, conceptul de aparthotel a apărut de curând în Sibiu. Și a fost pus în practică de Redal Group.

Ce e un aparthotel?
Un aparthotel îți oferă apartamente de închiriat în regim hotelier, în sistem de self-catering. Optând pentru această variantă, șederea oaspeților va fi una mult mai confortabilă și vor putea să-și facă propriul program, inclusiv propriul meniu, pentru că au la dispoziție o bucătărie complet mobilată și utilată.

foto bach apartments – casa ta de la sibiu

 

Pe acest principu funcționează Bach Apartments, o locație cu un concept destul de nou în Sibiu.
”Am venit pe piață cu această nouă idee dorind să îmbunătățim oferta apartamentelor în regim hotelier deoarece au fost concepute şi gândite exact în felul în care ne-ar plăcea şi nouă să fim întâmpinaţi. Cei care aleg aparthotel-ul nostru beneficiază de niște servicii în plus față de un apartament de închiriat de la proprietar sau un hotel, unde de obicei se închiriază camere și nu un întreg apartament cu tot cu bucătărie, complet mobilat și utilat. Vor fi întâmpinați de personalul nostru de la recepție, care le stă la dispoziție pentru toate formalitățile ce țin de cazare sau orice altă informație ce le-ar fi de ajutor. Accesul în apartament se face electronic, cu cartelă magnetică, de asemenea le punem la dispoziție oaspeților noștri o parcare gratuita, în limita disponibilităților, unde accesul este cu barieră. Este locul ideal pentru persoanele care doresc să experimenteze o altă definiție a ospitalității hoteliere.”, spun reprezentanții Bach Apartments.

foto bach apartments – casa ta de la sibiu

Condiții ca acasă
Sloganul Bach Apartments este ”Feels like home”. Iar cei care se vor caza aici exact așa se vor simți- confortabil, exact ca acasă. Design-ul camerelor a fost gândit pentru a oferi clienților confortul pe care și-l doresc, culorile sunt plăcute, iar dotările pe măsură. ”Bucătăriile sunt complet mobilate și utilate, au cuptor, plită, cafetieră, fierbător, frigider, cuptor cu microunde, inclusiv veselă și accesorii, absolut tot ce este necesar celor care doresc să gătească. Decorațiunile și design-ul în general au fost alese astfel încât să fie cât mai moderne, dar un modern confortabil, nu rece și futurist. Asta va garanta celor care vin la noi, plăcerea de a locui aici câteva zile sau de ce nu, un sejur mai lung”, spun reprezentanții Bach Apartments.

foto bach apartments – casa ta de la sibiu

Fostul tribunal, complet renovat
Bach Apartments a fost amenajat pe strada Johann Sebastian Bach nr.4, în clădirea în care a funcționat o perioadă Tribunalul Sibiu. Clădirea a fost însă complet renovată, astfel încât noua destinație să fie una cât mai primitoare și să respecte standardele de calitate a serviciilor. Bach Apartments dispune de 22 spații de cazare, printre care 19 apartamente formate din dormitor, living cu bucătărie open-space și baie și 3 garsoniere cu dormitor, bucătărie cu loc de luat masa și baie.

foto bach apartments – casa ta de la sibiu

Prețurile diferă atât în funcţie de tipul de cameră pentru care se optează, disponibilitate, zi şi anotimp, cât și în funcție de numărul de persoane din cameră.

Acum că sibienii au aflat de noul concept într-ale cazării, își pot anunța prietenii și rudele care doresc să vină în Sibiu că Bach Apartments este cea mai bună opțiune. Iar dacă doresc să vină la Sibiu de Revelion, oferta este deja lansată.

foto bach apartments – casa ta de la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu