foto - ministrul trif şi-a certat o angajată in conferinţa de la sibiu: "glumele le facem în altă parte"

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, şi-a certat o angajată din minister, în timpul conferinţei de presă de miercuri, de la Sibiu, după ce aceasta i-a răspuns unui jurnalist, folosind cuvintele: „Nu e niciun criteriu. Eu. Mie mi-a plăcut”. Sibianul Bogdan Trif a oprit-o pe subalterna sa din minister, care a ţinut să precizeze că este bucureşteancă, spunându-i că, „glumele le facem în altă parte”.

Gafa unei angajate din ministerul Turismului, taxată de ministrul Bogdan Trif

O angajată a ministerului Turismului, care a precizat că este din Bucureşti, a dat un răspuns miercuri, jurnaliştilor, care l-a nemulţumit pe ministrul Bogdan Trif, de faţă, dar a trezit şi mirarea presei. Întrebată de ce biserica de la Cisnădioara poate fi introdusă în rutele culturale europene şi nu alte biserici din judeţ, subalterna lui Bogdan Trif a răspuns: „Nu e niciun criteriu. Eu. Mie mi-a plăcut biserica de la Cisnădioara. Scuzaţi. Am văzut-o, mi-a plăcut şi am dorit să o introduc. Mi-a plăcut mie aşa”, a spus angajata din ministerul Turismului.

Ministrul Turismului, luat pe nepregătite de angajata care a şocat presa

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a grăbit să o corecteze pe angajata sa: „Nu, dar şi-au manifestat şi dorinţa (cei de la biserica din Cisnădioara n.r.), că după aceea se interpretează.”. Ministrul Trif, de faţă cu jurnaliştii, i-a explicat angajatei sale că o astfel de exprimare poate să ducă la o înţelegere greşită a ceea ce fac angajaţii ministerului. „Nu ai experienţa relaţiei cu presa şi după aia o să apară titluri că aşa ai vrut. Nu există. Haide! Glumele le facem în altă parte, nu acuma, iar acum sunt lucruri serioase de discutat aici”, a afirmat Trif. Ministrul a insistat să explice jurnaliştilor, că biserica de la Cisnădioara are o „arhitectură romanică, deci se pretează rutei trans-romanica”. Angajata cu o voce vizibil mai domoală, a spus alături de ministrul Trif: „Da. Asta a fost dorinţa”. Conferinţa de presă a avut loc la Muzeul în aer liber şi la eveniment a participat şi directorul Muzeului ASTRA din Sibiu, Ciprian Ştefan.

 

Ultima oră

Comentariul meu