ce pățește cel care le-a dus la moarte pe cele două mame din slimnic
Raluca, alături de soțul ei

A doua zi după cumplitul accident mortal de pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu, un altul, la fel de dramatic prin consecințe s-a petrecut între Slimnic și Mândra. Două mame au lăsat orfani patru copii după ce remorca în care se aflau s-a răsturnat și le-a prins dedesubt. Cel care conducea tractorul a fost chiar soțul uneia dintre ele.

VEZI AICI CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL 

Acum acesta este cercetat pentru ceea ce s-a întâmplat atunci. Pe numele lui este deschis un dosar de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Pentru prima infracțiune pedeapsa prevăzută de lege este de închisoare de la 1 la 5 ani. În situația în care victimele decedate sunt două sau mai multe, ca în acest caz, pedeapsa este majorată cu jumătate. Pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă( în accident a fost rănită și o fată de 14 ani) pedeapsa este de închisoare de la 6 luni la 2 ani sau amendă.

CELE DOUĂ FEMEI MOARTE ÎN ACCIDENT AU LĂSAT ÎN URMĂ PATRU COPII ORFANI

Din primele cercetări se pare că soțul Ralucăi, tânăra de 22 de ani care a murit câteva ore mai târziu la spital, conducea un tractor care trăgea trei remorci pline cu cartofi. Remorca în care se afla Raluca, Elena, cealaltă femeie decedată și o fată de 14 ani a intrat în balans și s-a răsturnat peste cele trei. Elena a murit pe loc, Raluca la spital, iar minora a fost rănită.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu