accidentul mortal de pe alba iulia - procurorii au stabilit pentru ce îl cercetează pe șofer
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

A trecut deja o săptămână de la teribilul accident petrecut în noaptea de luni spre marți, pe Șoseaua Alba Iulia din sibiu. În urma impactului dintre mașină și un stâlp de electricitate un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, iar un altul a fost rănit. Șoferul, al treilea tânăr din mașină, este cercetat acum de polițiști și procurori.

Polițiștii continuă cercetările în cazul accidentului mortal de pe Alba Iulia. Trebuie să stabilească toate detaliile care au condus la acest eveniment. Cercetarea polițiștilor se face sub îndrumarea unui procuror. Aceste este și cel care a stabilit încadrarea juridică a faptelor șoferului: ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Astfel, șoferul care a condus mașina (VEZI AICI CINE ESTE EL, DAR ȘI CEILALȚI DOI TINERI CARE SE AFLAU ÎN MAȘINĂ), facă va fi găsit vinovat, riscă ani buni de închisoare. Uciderea din culpă se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani, iar vătămarea corporală din culpă cu închisoarea de la 6 luni la 2 ani sau amendă.

Accidentul a avut loc în noaptea de 23 spre 24 septembrie, pe Șoseaua Alba Iulia. Mașina condusă de un tânăr de 19 ani a intrat într-un stâlp de electricitate, iar în urma impactului un prieten al său, aflat pe locul din spate, a decedat pe loc. Dacă șoferul a scăpat cu răni minore, cel care ocupa locul din dreapta, a ajuns la spital. După cinci nopți petrecute acolo, a fost externat duminică. Mama lui, un cunoscut ginecolog din Sibiu, a transmis un mesaj pe Facebook. CITEȘTE-L AICI

 

 

Ultima oră

Comentariul meu