tânărul rănit în accidentul mortal de pe șoseaua alba iulia a fost externat
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

Accidentul petrecut săptămâna trecută pe Șoseaua Alba Iulia a luat viața unui tânăr de doar 19 ani. Stătea pe locul din spate dreapta. Șoferul a scăpat cu o fractură de gleznă și antebraț, fără a fi internat. Un al treilea tânăr, Robert Ucenic, a rămas internat în spital timp de cinci zile.

El a ajuns la spital imediat după accident, în noaptea de luni spre marți, cu diagnosticul de traumatism cranio cerebral cu hemoragie craniană. O noapte a fost la Terapie Intensivă, unde a fost sedat pentru că era agitat. A doua zi însă a fost mutat într-unul din saloanele secției de neurochirurgie.

Duminică, la cinci zile de la accident, a fost externat. ”Pacientul a fost externat duminică, starea sa fiind ameliorată. A plecat cu recomandări din partea medicilor”, a spus Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al spitalului Județean.

Robert Ucenic este fiul ginecologului Elena Ucenic, care a transmis un mesaj pe pagina ei de Facebook în care a lansat un mesaj. CITEȘTE-L AICI

Robert a stat pe locul din față dreapta și, la fel ca șoferul mașinii, purta centura de siguranță. AFLĂ DE AICI CINE SUNT CEI TREI TINERI ȘI DETALIILE CUMPLITULUI ACCIDENT

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. sa fi mers cu viteza legala!!! sigur nu s-ar fi intamplat nimic!!! copii de bani gata si parinti de 2 bani!!!

    1. Dar ca au facut o „liniuta” nu se zice nimic ? Si cine a fost implicat in cursa …?
      ALOOO ! pentru ce mama naibii am platit camerele alea jmechere puse in sensurile giratorii ?