fc hermannstadt încă nu a găsit antrenor – mureșan: ”suntem în discuții cu cinci tehnicieni”

Gruparea sibiană de liga 1, caută de zor înlocuitor pentru Costel Enache. Luni se reziliază contractul cu acesta.

„Luni mă întâlnesc cu Costel Enache, să reziliem contractul. Apoi demarăm discuțiile cu potențialii înlocuitori”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Gazeta Sporturilor. Oficialul nu a vrut să dea nume, însă a admis că sibienii îl au în vizor și pe Eugen Neagoe: „E adevărat, Neagoe este pe lista noastră”.
Acesta are în club un susținător de primă mână: directorul de scouting Răzvan Zamfir, mâna dreaptă a președintelui, cu care e foarte bun prieten. Mureșan a insistat însă că nu se poate vorbi despre un favorit: „Discutăm cu cinci antrenori. Și din țară, și din străinătate. E posibil să apară unul surpriză!”.
GSP anunță că o altă variantă ar fi Erik Lincar, fost jucător al Stelei și antrenor care tocmai și-a dat demisia de la Turris-Turnu Măgurele, liderul Ligii 2. Altfel, Mureșan a infirmat că oricum se pregătea debarcarea lui Costel Enache. „Nu este adevărat ce s-a scris, că am fi vrut să-l dăm afară. Abia în ultimele două săptămâni am început să ne facem gânduri, după ce el le-a spus jucătorilor în vestiar că demisionează dacă pierdem cu FC Botoșani”.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Iar tu , EUGEN BEZA, mi-am pus cuvantul pentru tine ca sa ramai SECUNDUL LUI ENACHE COSTEL ! M-AM INTALNIT CU DANSUL DE SARBATOAREA SANZIENELOR, ISI CAUTA TELEFON LA ORANGE SA ISI SUNE SOTIA SI I-AM SPUS SA TE INCLUDA IN LOT ! Chiar in ziua cand a semnat contractul cu HERMANNSTADT ! Tu nu erai pe lista lui de SECUNZI !
    Trebuie sa il convingi sa ramana la echipa ! Nu poate sa plece asa cu una cu doua ! El este un antrenor de viitor !
    MOTHERFUCKERS !

  2. Un antrenor venit din Liga 2 nu cred ca isi are rostul ! Incercati sa il aduceti pe TONI CONCEICAO la echipa sau un antrenor cu nume si varsta in fotbal , EXPERIENTA in antrenorat ma refer ! Nu stiu daca LINKAR ERIC ESTE O SOLUTIE PENTRU HERMANNSTADT in acest moment ! Este o rusine ce se intampla ! Stadionul, gazonul, toate sunt vraiste ! PROASTA AIA DE LA PRIMARIE PE CARE AM VOTAT-O NU FACE NIMIC CA LUCRARILE SA FIE URGENTATE! Blonda de la „DREPT” .Am sperat cu aducerea lui IULIU MURESAN SI A LUI ZAMFIR CA SE VA CREA UN ALTFEL DE CLIMAT LA ECHIPA ! SE PARE CA TREBUIE SA NE MULTUMIM CU PUTIN !

  3. Pacat ca Costel Enache a demisionat de la echipa ! Mare pacat ca nu se pune accent pe calitatea umana! Dar, asa este in fotbal ! Eu zic ca trebuia sa aibe mai multa rabdare cu jucatorii! Dar cata rabdare sa mai ai cand dupa atatea etape scurse jucatorii au luat-o razna! Eu cred ca Dnul Muresan poate sa-l convinga pe Costel Enache sa ramana! Totusi, a refuzat pe WCSB ! Ce sa caute in WC? Sa doarma acolo ? A ramas la Hermannstadt a calificat echipa in optimi si totul este in regula !El a spus jucatorilor ca demisioneaza ca sa-i ambitioneze si sa bata BOTOSANI ! Dar, se pare ca in echipa sunt niste bulangii care fac AIA mare ca sa nu incep cu cuvinte vulgare ! Un soc la echipa poate fi sa nu le mai dea salariile ! Nu poti sa iti bati joc de echipa in halul asta ! Jucatorii sunt de vina ca nu inteleg fotbalul ! Enache a antrenat ASTRA si a jucat O FINALA DE CUPA A ROMANIEI pe care trebuia sa o castige ! Dar , asa este cand te pui cu analfabetii la masa care nu vorbesc o iota de Limba Romana ! Parerea mea este ca Costel Enache poate fi intors din drum !

  4. Erik Linkar merita sa antreneze Afc Hermannstadt ! Imi pare rau pentru Miriuta dar cred ca Linkar este un super antrenor ! Sunt sigur ca o sa vina si cu 2 , 3 jucatori de la Turis ! Poate chiar mai multi ! Poate asa scapam de colonia de culoare adusa la echipa! Nu joaca nimic ! Pur si simplu isi bat joc de oras, de fotbal in general !