reprezentanții fermei seviș vin cu lămuriri legat de evacuarea familiilor din apartamente
FOTO arhivă

Reprezentanții fermei de la Seviș vin cu mai multe lămuriri, privind evacuarea familiilor din blocurile care aparțin de fermă. Atașăm integral dreptul la replică, primit pe adresa redacției.

PUNCT DE VEDERE A SC HORTICOLA INTERNATIONAL SEVIS SRL , cu privire Ia actiunea de evacuare din locuinta a persoanei Gare o ocupa ilegal , precum si punct de vedere fata de informatiile tendentioase si nerealiste aparute pe siteurile de stiri locale

1. Colonia SEVIS este proprietate privata
2. ln Colonie, la aceasta data, locuiesc cca 100 adulti , unii fara forme legale . Dintre acestia, un numar de 9 persoane sunt angajate cu contract individual de munca in firmele de pe Platforma Sevis
3. Chiria lunara pentru angajati este de 120 lei + tva ‘ iar pentru ceilalti este de 261 lei + tva .
4. ln baza contractului de inchiriere , chiriasii au incheiat contract cu Electrica SA pentru furnizarea energiei electrice
5. Apartamentele au o suprafata cuprinsa intre 43 si 48 mp, sunt cu 2 camere , baie, bucatarie , hol si debara
6. Starea de intretinere a apartamentelor cade in sarcina fiecarui chirias
7. La dala de astazi sunt 9 restantieri , fiecare avand restante cuprinse inlre 4.572leisi 12.065 lei
8. Pentru recuperarea debitelor s-au efectuat toate procedurile specifice , actiunea de evacuare fiind ultima optiune , intrucat debitorii nu au dat curs notificarilor noastre si nici nu au dorit incheierea unei esalonari a sumelor .
9. D-na Claudia G care a fost evacuata in data de 25.09.2019 are o restanta de 8439 lei la chirii si utilitati plus 3500 lei cheltuieli de executare . De comun acord impreuna cu executorul , debitoarea a agreat ca data de eliberare a apartamentului vineri 20.09.2019 orele 12, fapt care nu s-a petrecut, astfel incat creditoarea a luat masuri de recuperare a bunului conform procedurilor legale.
10. Fata de informatia falsa potrivit careia o persoana este obligata sa lucreze in ferma si castiga 700 lei , informatie total neadevarata, precizam ca persoana in cauza a avut in luna august un venit net de 2062 lei plus tichete de masa in valoare de 285 lei ‘ Deci, castigul salarial net a fost de 2347 lei . Persoana in cauza este codebitoare in 5 dosare de credit si are popriri infiintate in cuantum de 100.000 lei pe venitul salarial .ln aceasta situatie se afla din culpa sa exclusiva .
11. Am incercat sa sprijinim adultii din Colonie prin ofertarea locurilor de munca vacante, insa fara succes . Precizam ca inclusiv pe concubinul d-nei Claudia G I am angajat, insa dupa 2 saptamani nu s-a mai prezentat la serviciu.
12. Ne exprimam profunda dezamagire cu privire la lansarea in mediul online de informatii fara verificarea surselor , informatii care aduc prejudicii de imagine atat societatii cat si reprezentantilor sL asociatilor .

Ultima oră

Comentariul meu