Primul mall din Sibiu - Investiție uriașă, de aproape 100 milioane de euro
Festival Centrum va costa 70 de milioane de euro și se va amenaja lângă Podul Gării

NEPI Rockcastle are cea mai mare investiție în derulare la Sibiu. Nepi construiește mall-ul Promenada, fost proiect Festival. Investiția se ridică la aproape 100 milioane de euro.

Potrivit ultimul raport al companiei, Promenada Sibiu va fi livrat la sfârșitul acestui an, notează economica.net. nvestiția totală se ridică la 99 milioane euro, iar până în prezent NEPI Rockcastle a ajuns la 56 de milioane euro.

Compania mai are în lucru dezvoltarea mallurilor Shopping City Târgu Mureș, de 42.000 mp și 67 milioane euro, care va fi livrat în prima jumătate a anului viitor și extinderea Shopping City Buzău (fostul mall Armonia), cu 6.000 mp, care va ajunge la o suprafață totală de 23.900 mp și va costa 31 de milioane de euro.

Compania are cel mai mare portofoliu de proprietăți în România, circa 885.600 mp dintre cei două milioane mp fiind în România, evaluați la 2,114 miliarde euro, dintre cele 5,9 miliarde euro active producătoare de venituri pe care le dețin în cele nouă țări central și est europene unde sunt prezenți.

NEPI Rockcastle deține 73 de proprietăți dintre care 59 produc venituri anuale de circa 416 milioane de euro și sunt evaluate în total la 6,1 miliarde de euro.

 

Ultima oră

Comentariul meu