foto când nesimțirea nu ține de gen - cum a parcat o șoferiță în piața mică la sibiu
FOTO: Facebook Tudor St. Popa

Nesimțirea nu ține de gen sau de statut social. Când pur și simplu crezi că totul ți se cuvine, aceasta se dezlănțuie. Știm cu toții că o fotografie face cât o mie de cuvinte și că faptele vorbesc mereu de la sine, astfel că imaginea zilei vine din centrul Sibiului.

S-a întâmplat în Piață Mică din Sibiu. O șoferiță s-a gândit că nu e nevoie să parchezi pe locurile special amenajate, așa că și-a lăsat mașina unde a apucat, și anume pe un spațiu închiriat de altcineva.

foto când nesimțirea nu ține de gen - cum a parcat o șoferiță în piața mică la sibiu
FOTO: Facebook Tudor St. Popa

Un sibian a fost vigilent, a fotografiat-o, a pus-o pe Internet și a chemat și Poliția Locală. Doar că, ce să vezi, femeia n-a pățit nimic. Avertismentele sau amenzile, se pare, nu sunt pentru toți cetățenii.

„Astăzi Poliția Locală a venit, a văzut, a așteptat puțin, apoi a plecat. Fără înștiințarea șoferiței că a parcat neregulamentar, ca nesimțita, pe un spațiu vizibil închiriat de către altcineva, fără vreo amendă, nimic!”, a scris un sibian, într-o postare publică, pe Facebook.

 

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Ați votat cu sasiiiii, nemții asta aveți în Sibiu, o adunătură de așa zisi sasiiiii , nemtii, austrieciii sau cum sor mai numi ei , SI au ajuns să își facă de cap in Sibiu, SI sibienii tineri au plecat din Sibiu prin diferite țări , iar aici au rămas cei mai sus menționați să-si facă de cap .

  2. Parveniti…ieri taranoi in caruta , azi oraseni „cu pretentii”asta e efectul imobiliar al vanzarilor de.terenuri mostenite

  3. Politia locala o instituție inutilă pentru cetățenii de rând și un refugiu bine plătit pentru analfabeți jegoși de „agenții” sau mai bine zis organe

  4. Va fi fiica sau mancatoarea de „macaroana” a cuiva important…si probabil „politistii” locali (mai multi „locali” decat politisti) poate au realizat asta…ce sa zic? rromanica?