video sibian amenințat cu târnăcopul în trafic pe strada 9 mai

Întâmplare incredibilă în dimineața zilei de joi, pe strada 9 Mai din Sibiu. Un bărbat a fost amenințat cu târnăcopul de un individ nervos. Întreaga scenă a fost filmată de sibianul atacat.

Bărbatul se îndrepta către muncă. Se afla pe strada 9 Mai și deja era în întârziere, când s-a trezit blocat în trafic din cauza unei mașini de gunoi. Fiindcă se grăbea să ajungă la job, acesta a început să claxoneze. Acest lucru l-a supărtat extrem de tare pe un individ care, potrivit sibianului, părea a fi muncitor la o casă de pe stradă.

„Am claxonat fiindcă mă grăbeam la muncă și, la un moment dat, omul acesta a venit la mine să mă întrebe de ce claxonez și să mă înjure. Apoi a plecat în curte. Nu a durat mult și s-a întors la mine cu un târnăcop”, povestește sibianul înjurat.

YouTube video

Norocul sibianului a fost că se afla în mașină. Când a văzut că se întoarce la el cu un târnăcop, a închis geamurile și a pus mâna pe telefon ca să îl filmeze.

„Am avut inspirația de a-l filma. Când am văzut că vine înspre mine am închis și geamul. El mai era cu o femeie, care părea speriată, se uita cu spaimă, probabil îi era frică să nu facă el ceva”, mai povestește bărbatul.

Acesta mai spune că în spatele lui mai erau alte mașini, însă nimeni nu a intervenit. Probabil cu toții erau înspăimântați de întreaga scenă. Sibianul menționează că ar fi vrut să evite conflictul, însă din cauză că mașina de gunoi se afla chiar în fața lui, nu avea pe unde să treacă.

Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav, însă toată această poveste s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Bărbatul a sunat și la 112, după ce a plecat de pe 9 Mai. Acum acesta este gata să meargă și la Poliție ca să depună o plângere.

Ultima oră

Participă la discuție

9 Commentarii

  1. Pai daca nu pleci la timp de acasa normal ca risti sa intarzii. Nu dormi pana tarziu, cum a facut si soferul, care, conform spuselor lui sau al jurnalistei „s-a trezit blocat în trafic din cauza unei mașini de gunoi. Fiindcă se grăbea să ajungă la job, acesta a început să claxoneze.”
    Voi cand dati o stire nu probati adevarul inainte. Ati incercat sa ascultati si alte pareri referitoare la intamplare?

  2. Cum sa claxonezi ca dormi ca o putoare si nu te trezesti la timp sa mergi la lucru? Ce eu daca e aglomerat strang soferul de pe Tursib de gat ca nu ma duce mai repede? Degeaba apelam la politie ca nu fac nimic! Stiti ce mi-a zis politia locala cand i-am chemat ca taia un dement faianta in balcon cu flexul? Ca ora de liniste e de la 13 la 14 si nu il pot amenda decat daca il prind in fapt! Daca lucrez de noapte sunt obligata sa ma odihnesc doar de la 13 la 14!

  3. ? Un gherțoi de șofer, tipic românilor, claxonează ca un needucat dimineața la primele ore, când alții poate inca dormeau, deoarece nu intelege ca trebuie sa astepte după mașina de adunat gunoiul. In Romania nu se aduna gunoiul noaptea precum in vest, dar pentru asta astepti, daca ai 7 ani de acasa. Iar acum încearcă să arunce tot el vina pe un locatar satul de un astfel de comportament de om needucat, identic celor care claxonează mai ales când sunt nuntași.

  4. Ba baieti, daca nu vreau sa instalez adobe reader cum facem sa vedem video? totusi…cine se ocupa de chestile astea la voi? o persoana de 100 de ani? uploadati pe youtube nenicaaa…

  5. Bizonul sigur nu a dat un calxon finut. A claxonat ca dementul pana l-a scos din minti pe alt bizon, care ce sa vezi, avea la el un tarnacop 🙂

  6. Serviciul acesta de salubritate, este unul infect și ineficient. Pe străzi, asa cum este 9Mai, ce cauți în ore de vârf sa ridici gunoaiele. Este strada ci un singur sens, cu parcare pe stânga. Acest serviciu se poate efectua după orele 23, sau pana la 6 dimineața. Apoi, cu indivizii de pe 9Mai am avut și eu conflicte. Sunt extrem de mulți și mai în toate cutiile sunt câte 3-5 familii de genul acela. În ceea ce privește intervenția celorlați participanți la trafic, aceasta este mentalitatea românului. Dacă nu mi se întâmplă mie, nu ma interesează. Prostie și proasta creștere civica.

  7. EVIDENT ca nu pot fi de acord cu fapta individului cu tarnacop, insa n-ai cum sa nu observi ca orasul e plin de „oameni grabiti” care claxoneaza ca nebunii inclusiv in giratorii pe criteriu ” misca ma odata, ca de atunci treceam de 3 ori” (fara sa se gandeasca la tipul de vehicol sau la experienta soferului).

    La fel e in Gara mare din Sibiu… e plin de taximetristi care claxoneaza alaturi de indivizii din parcare care se ocupa cu transport ilegal de persoane de cel putin 12-13 ani (de cand a fost refacuta parcarea).

    1. Absolut deacord cu tine! Exact la asta ma gandeam si eu cand am citit articolul. Ingerasul nostru „doar” claxona ca bezmeticul pe o strada infundata si pe urma sunt sigur ca a vorbit mai ceva ca Eminescu cu acel om care probabil i-a atras atentia ca totusi nu au unde sa se duca cei din fata lui…

  8. Ai voie sa claxonezi ca descreieratul in oras pentru ca o masina efectueaza manevre?! Vrei sa zici ca i-ai vorbit pe in ton civilizat si politicos omului?! Esti in intarziere pentru ca pleci prea tarziu de acasa, nu pentru ca exista si alti participanti la trafic!!!! Sic!