video mașină făcută praf într-un accident, expusă în față la teatru în sibiu

Sibienii care au drum, joi, în zona Teatrului, vor observa o mașină făcută zob într-un accident și mulți polițiști. Iar asta fiindcă, la nivel european, ziua de 26 septembrie, a fost declarată ZIUA EUROPEANĂ FĂRĂ O MOARTE RUTIERĂ, în cadrul Proiectului Edward.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, prin Serviciul Rutier, desfășoară, în fața Teatrului Național ”Radu Stanca” Sibiu, o activitate de prevenire și de conștientizare a participanților la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă normele rutiere. video mașină făcută praf într-un accident, expusă în față la teatru în sibiu

Activitatea este realizată în parteneriat cu TNRS și Napoca Rally Academy.

Sibienii care merg acolo pot experimenta senzația unui accident cu ajutorul unui simulator de accidente rutiere în cazul nefolosirii centurii de siguranță. Un alt personaj va fi nelipsit din această ecuație, personaj a cărui prezență o resimte orice persoană implicată într-un accident de circulație.

Alături de simulator, sunt expuse și autovehicule implicate în accidente rutiere. Mulți trecători s-au oprit deja să vadă ce se petrece acolo.

Toate activitățile se subscriu campaniei naționale de educație rutieră ”Alege viața!”.

Ultima oră

Comentariul meu