ceartă pentru o fată la liceul energetic din sibiu – un individ a amenințat trei elevi cu briceagul și a agresat o minoră
FOTO arhivă

Scandal la Liceul Energetic din Sibiu. Un tânăr de 21 de ani a intrat în curtea școlii unde iubita sa învață pentru a-l „învăța o lecție” pe un tânăr de 16 ani, pe care îl suspecta că o curtează. Totul s-a petrecut în dimineața zilei de joi.

„La data de 25 septembrie, în jurul orei 15.30, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în urmă cu puţin timp, în incinta unei unități de învățământ din municipiul Sibiu, o persoană de sex masculin a agresat fizic un elev și a ameninţat alți doi elevi cu un briceag pe care îl avea asupra sa”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasat cu celeritate polițiști de la investigații criminale, care în urma verificărilor efectuate au stabilit următoarele:

În fapt, la data de 25 septembrie, în jurul orelor 10.00, un tânăr de 21 de ani, domiciliat în județul Argeș, alături de o minoră de 16 ani, s-au deplasat la unitatea de învățământ unde aceasta este elevă. Tânărul a intrat în unitatea de învățământ, în timp ce minora a rămas afară, cu intenția de a-l găsi pe un coleg al acesteia, în vârstă de 16 ani. Ajuns în unitatea de învățământ și găsindu-l pe minorul căutat, tânărul a început să îl agreseze fizic, sub pretextul că acesta ar fi avut o relaţie cu prietena sa. În sprijinul minorului au intervenit doi elevi, pe care acesta i-a amenințat cu un cuţit tip briceag pe care l-a scos din buzunar și l-a îndreptat spre ei, cu intenţia de a-i intimida.

Imediat după acest eveniment, tânărul a fost agresiv și cu minora care îl aștepta la intrarea în unitatea de învățământ, pe care a agresat-o fizic, plecând împreună spre domiciliul său.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe (atât asupra elevului cât și a elevei), tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În cursul acestei zile urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere a luare a măsurii controlului judiciar.

Ultima oră

Comentariul meu