foto prima evacuare la seviș - directorul firmei spune că nu e colectivă, ci din cauza datoriilor

Situație disperată la Seviș. Familiile care locuiesc în blocurile de lângă fermă sunt scoși cu forța de jandarmi. Administratorul fermei spune că este evacuată o singură familie, care are datorii.

Locatarii din blocurile de lângă ferma de la Seviș sunt scoși, chiar în aceste momente, din locuințele lor. La fața locului au venit jandarmii, administratorul fermei, polițiștii și un executor. În urmă cu o săptămână, aceștia au dat nas în nas cu un executor care le-a spus că, în curând, vor fi evacuați. 

foto prima evacuare la seviș - directorul firmei spune că nu e colectivă, ci din cauza datoriilor

Reporterii Ora de Sibiu au fost contactați de doi dintre locatari, care acuză că au fost evacuați. Inițial, aceștia aveau termen până la finalul anului să părăsească locuințele în care stăteau cu chirie. Însă, se pare că „decembrie” a venit mai devreme. foto prima evacuare la seviș - directorul firmei spune că nu e colectivă, ci din cauza datoriilor

„Au venit jandarmii, cu polițiștii, cu executorul și cu directoarea fermei. Nu vor să discute cu noi, ne-au scos afară din bloc. Pe ușa unei vecine au pus deja sigiliul. Domnul primar ne-a spus, când am fost la dânsul să facem protest, să ne opunem, că nu au cum să ne scoată afară, dar uite că ne-au scos. Ei stau în casă, la ușă și pe noi nu ne lasă să intrăm”, spune Marius, unul dintre locatari.

Matei, un alt chiriaș, spune că jandarmii i-au anunțat că dacă se opun, vor fi obligați să acționeze conform legii. foto prima evacuare la seviș - directorul firmei spune că nu e colectivă, ci din cauza datoriilor

Administratorul fermei, Magda Horhat, susține că doar o singură femeie este evacuată, și nu toți locatarii. Se pare că sibianca respectivă are datorii de 8.500 de lei și, conform unei decizii definitive, va fi dată afară.

„Se aplică decizia unei instanțe, o decizie definitivă. Este o proprietate privată, iar doamna respectivă are datorii de 8.500 de lei. Săptămâna trecută i s-a dat termen să evacueze locuința, nu a făcut-o”, spune administratorul fermei Seviș.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nustim an ce tara traim dar traim un cosmar asemena drama o avem si noi an sibiu pe strada stefan cel mare 169 numit dealu daii de sapte ani santem amenintati cu evacuarea si politie executori si mai stiu eu ce omeni aduce domu Negrila Adrian Dumnezeu va face dreptate si lumina an toate abuzurile facute de aceste persoane

  2. Ce pot sa vă spun și eu fac parte dintre acei locuitorii ai Sevisului și sunt amenințată cu evacuarea deoarece doamnei administrator a firmei i să pus pata ca concubinul meu nu a mai vrut sa lucreze acolo ,motivul fiind neplata salariului la timp și a tichetelor de masa, și salariul tot mai mic. Am fost data in judecata de catre firmă pentru neplata chiriei spune d-na administrator și eu sunt cu chiria la zi , dar mia cerut niste bani care nu aveam cum să-i dau . O diferență la chiria plătită de Cand nu era doamna administrator și am plătit cât mi să pus chirie de catre alt administrator care a ținut cont ca concubinul meu lucra pe atunci în ferma. Deși am depus acte la dosar cu contracte și chitanțe am pierdut procesul la tribunal și urmează să mă evacueze. Dar sunt multe de povestit și sunt obosită caci am venit abia acum de la lucru. Dar o sa vă mai scriu. Se fac foarte multe nereguli la firmele lui Carabulea.