accidentul mortal de pe șoseaua alba iulia - starea tânărului internat în spital
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

În noaptea de luni spre marți, un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, iar alți doi au fost răniți, după ce mașina în acre se aflau a intrat într-un stâlp, pe Șoseaua Alba Iulia. 

VEZI AICI TOATE DETALIILE CUMPLITULUI ACCIDENT 

Dacă pentru tânărul care a murit nu s-a mai putut face nimic, pentru că a murit pe loc, ceilalți doi au ajuns la spital.

Șoferul a fost cel care a scăpat cu cele mai puține răni, a avut o fractura la gleznă și una la antebraț și nu a rămas internat.

Pasagerul din dreapta și-a petrecut noaptea la Terapie Intensivă pentru că a fost internat cu traumatism cranio cerebral și hemoragie craniană, precum și numeroase alte contuzii. După ce marți a fost foarte agitat și a fost nevoie să fie sedat, a trecut apoi noaptea cu bine.

”Pacientul este stabil, conștient, iar după consultul medical din această dimineață este foarte posibil să fie transferat în salon, la secția de neurochirurgie”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

AFLĂ DE AICI CINE SUNT CEI TREI TINERI IMPLICAȚI ÎN ACCIDENT

Cei trei tineri au fost implicați într-un accident în noaptea de luni spre marți. Din cauza vitezei excesive cu care era condusă mașina aceasta a fost scăpată de sub control, iar într-o curbă la dreapta a intrat pe contrasens, apoi într-un stâlp.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu