foto călușerii din rășinarii au participat la preselecțiile „românii au talent”

Emoții mari pentru copiii din Ansamblul „Călușerii din Rășinari”. Duminică au participat la preselecțiile „Românii au talent”, în Cluj, iar acum așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă au fost selectați pentru etapa următoare. foto călușerii din rășinarii au participat la preselecțiile „românii au talent”

Weekend-ul trecut a fost încărcat cu emoții și bucurie. Patru copii dintre cei 178 ai Ansamblulului „Călușerii din Rășinari” s-au prezentat la „Românii au talent”. Deocamdată, stau cu sufletul la gură până duminica viitoare, atunci când vor afla dacă au trecut în etapa următoare. foto călușerii din rășinarii au participat la preselecțiile „românii au talent”

„Am înscris doi frați în concurs, de 5 și respectiv 8 ani. Aceștia au participat cu partenerele lor. În spate, pe scenă, ca să nu fie singuri, să nu se piardă, am mai pus încă cinci perechi. Dar în concurs, practic, au fost înscrise doar două perechi. Toți copiii sunt talentați, ansamblul este a doua noastră familie, dar n-am putut să îi punem pe toți pe scenă, fiindcă ar fi fost foarte mulți”, spune Mărioara Țichindelean, instrctorul ansamblului. foto călușerii din rășinarii au participat la preselecțiile „românii au talent”

Cele două perechi s-au prezentat în fața juraților, alții decât cei care apar la televizor. Din nefericire, instructorii ansamblului, Mărioara și Nicolae Țichindelean, nu au putut fi prezenți, astfel că i-au așteptat în spatele porților, cu pumnii strânși. foto călușerii din rășinarii au participat la preselecțiile „românii au talent”

„Noi am stat afară, aveam emoții și eram foarte curioși ce le vor spune. Din spusele copiilor, jurații au fost încântați de ei. I-am auzit când le-au spus „bravo”, de trei ori chiar. I-au și aplaudat, dar nu putem ști încă ce va fi”, mai spune Mărioara Țichindelean.

Organizatorii preselecțiilor le-au spus copiilor că vor primi un răspuns decisiv duminică. Acest lucru le dă speranță celor mici, deoarece altor participanți li s-a dat un răspuns negativ pe loc. foto călușerii din rășinarii au participat la preselecțiile „românii au talent”

Instructoarea ansamblului spune că cei mici o sună zilnic să o întrebe dacă a primit vestea. Aceștia sunt extrem de nerăbdători să afle dacă vor merge mai departe în concurs. foto călușerii din rășinarii au participat la preselecțiile „românii au talent”

„Copiii mă sună zilnic să mă întrebe dacă am fost sunată, sunt foarte nerăbdători. Ce e scris de la Dumnezeu, e scris. Eu m-aș bucura să primim o veste bună. Sperăm să mergem și la alte concursuri televizate, ca să meargă cât mai mulți copii. Pe această cale vreau să menționez că domnul primar ne-a îndrumat să mergem la Românii au talent, datorită lui merge ansamblul”, mai spune Mărioara Țichindelean.

Dacă răspunsul va fi unul pozitiv, copiii vor apărea în noul sezon al concursului de talente „Românii au talent”.

Ultima oră

Comentariul meu