accidentul mortal de luni noapte la sibiu - șoferul externat, iar un pasager a rămas în spital
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

În accidentul de luni noaptea de pe Șoseaua Alba Iulia au fost implicați trei tineri de 19 ani din Sibiu. din păcate unul dintre ai a murit pe loc, iar ceilalți doi au ajuns la spital.

VEZI AICI IMAGINI ȘI PRIMELE INFORMAȚII DESPRE ACCIDENT

Accidentul s-a petrecut chiar în fața porții pe unde ies mașinile SMURD-ului din incinta ISU Sibiu. Așa că medicii au ajuns la locul accidentului în foarte scurt timp. Acest lucru însă nu a contat pentru G.A. tânărul care și-a pierdut viața. după ce l-au descarcerat, medicii de la SMURD i-au aplicat manevre de resuscitare, dar care din păcate nu au avut rezultat.

AFLĂ DE AICI REZULTATUL TESTĂRII ȘOFERULUI CU ETILOTESTUL

Pe celălalt pasager, U.R, și șoferul, S.L.S, ambulanțele SMURD i-au tarnsportat la spital. Acolo au fost supuși investigațiilor medicale. Pasagerul a rămas internat, în timp ce șoferul a plecat acasă cu răni minore. ”Unul dintre tineri este internat pe Terapie Intensivă. Are traumatism cranio cerebral cu hemoragie craniană și multiple leziuni. Respiră singur, dar pentru că a fost foarte agitat, a fost sedat. Cealaltă victimă provenită din accident a plecat acasă cu recomandări din partea medicilor. Are o fractură de gleznă dreaptă, o fractură la antebrațul drept și o plagă la mâna dreaptă”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu