5 lucruri esențiale pentru sezonul rece de care doamnele nu trebuie să uite

A venit și vremea în care trebuie să lăsăm în urmă tricourile și sandalele, pentru că temperaturile vor scădea încet-încet. Vor veni ploile și, mai târziu, ninsorile, așa că ar trebui să te pregătești deja pentru o astfel de vreme. Pentru a te ajuta să ții evidența celor mai importante lucruri pe care trebuie să ai în sezonul rece, citește acest articol.

Este posibil ca sezonul rece să fie la fel de friguros precum a fost vara aceasta de călduroasă. Așa că nu aștepta ca vremea să te prindă nepregătită. Nu uita să îți faci o listă cu ceea ce te poate ajuta să treci cu bine prin anotimpurile ploioase și geroase.

Lucrurile pe care trebuie să le ai neapărat în sezonul rece:

  • Încălțările călduroase

Primele lucruri la care trebuie să te gândești este cumpărarea unor încălțări călduroase, potrivite toamnei și iernii. Caută cizme și ghete de damă ieftine, dar de calitate, ce îți pot asigura confortul și căldura în zona picioarelor. Va trebui să mergi destul de mult chiar și în zilele cu averse și ninsori, așa că încălzirea lor este o prioritate. Aceleași principii se aplică și în cazul în care vrei să practici anumite sporturi în această perioadă. Bineînțeles, le vei alege în funcție de tipul de sport. 

  • Haine potrivite 

Bineînțeles, și hainele trebuie să urmeze aceleași roluri: confortabile și care să țină de cald. Pregătește-ți puloverele, pantalonii, rochiile și fustele din material gros, cardiganele, gecile, mantourile și paltoanele, care te vor ajuta să te simți comod chiar și la temperaturile negative.

  • Dresurile groase

Chiar dacă te așteaptă temperaturi scăzute, asta nu înseamnă că va trebui să renunți la ținute compuse cu rochii și fuste. Așa cum ai văzut și mai sus, sunt recomandate cele fabricate dintr-un material gros. Și pentru a le putea purta fără frica toamna sau iarna, adaugă în garderoba ta și câteva perechi de dresuri groase, pentru a evita să expui pielea la aerul rece. 

  • Șosete pufoase și groase în locul celor două perechi suprapuse

De foarte mult timp, oamenii au folosit două perechi de șosete suprapuse pentru a menține căldura picioarelor. Dacă nu vrei să optezi pentru perechile de încălțări îmblănite, atunci șosetele pufoase îți vor deveni cele mai bune prietene. O singură pereche este suficientă pentru a încălzi tălpile și pentru a te face să calci comod, indiferent de tipul de încălțăminte pentru anotimpurile reci.

  • Eșarfele, fularele, mănușile și fesurile și umbrelele

Umbrelele sunt un accesoriu elementar pentru a face față zilelor ploioase din timpul toamnei, iar fesurile, eșarfele, fularele și mănușile îți vor putea ține de cald în zona gâtului, capului și a mâinilor, pentru a preveni orice răceală cauzată de acțiunea frigului și a vântului. Poți folosi această listă pentru a te asigura că ai toate cele necesare înainte de începerea sezonului friguros. În afara acestor lucruri, te mai poți îngriji de câteva aspecte la fel de importante, cum sunt acestea.

Ultima oră

Comentariul meu