zeci de sibieni au avut nevoie în weekend de ajutorul celor de la smurd
FOTO arhivă

Pompierii din cadrul ISU Sibiu au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a șapte incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 77 de persoane cu afecțiuni medicale.

Alte 34 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

Echipajele de pompieri au intervenit, în această perioadă, în localitățile Șelimbăr, Mediaș, Porumbacu de Jos și Sibiu pentru stingerea a cinci incendii izbucnite la vegetația uscată și resturi vegetale.

De asemenea pompierii sibieni au intervenit pentru lichidarea a două incendii, unul izbucnit la o anexă gospodărească în localitatea Călvaser și altul izbucnit la o anexă gospodărească (șură) în localitatea Richiș, comuna Biertan.

Echipajele de terapie intensivă mobilă și de prim-ajutor calificat SMURD au intervenit în aceasta perioadă , pentru acordarea asistenței medicale , la trei accidente rutiere în Municipiul Sibiu , Mediaș și Dumbrăveni.

Ca urmare a unor apeluri venite pe numărul de urgență 112, salvatorii sibieni au intervenit prompt pentru salvarea a doua animale (un câine și o pisică) .

Totodată, siguranța cetățenilor privind apărarea împotriva incendiilor a fost asigurată, în acest sfârșit de săptămâna, de echipajele de salvatori prezente la o serie de evenimente cu public numeros.

Ultima oră

Comentariul meu