zi importantă la mediaș - se deschide weinfest

Festivalul Weinfest Mediaș 2019 se deschide vineri, 20 septembrie în Mediaș, Vechea Metropolă a Vinului din Transilvania cu un eveniment unic în îstoria orașului, coborârea lui Turrepitz, paznicul cetătii de pe Turnul Trompeților.

Vor fi trei zile de degustări în aer liber de la 20 de crame, masterclass-uri de vin de nivel internațional (pahare Riedel – Ambasador Valentin Ceafalău, Fetească Regală – Tiberiu Onutu, Wine Food and Pairing Wine Ambasador Diana Pavelescu), live cooking show – Radu Zărnescu,  gastronomia Regiunii Gastronomice conduse de Chef Marius Rafa, expozitie artistică Galeria Cyrus, muzică bună ( Proconsul, Mircea Baniciu & Band, Walter Ghicolescu, JazzyBit, Amalia Gaită) și multe alte surprize.
Invitați de marcă vor fi Cramele Stirbey, iar invitați de onoare Cramele Cricova, plus mulți invitați surpriză și multe alte surprize.
Participantii vor putea să achiziționeze  tichete pentru degustare la 10 crame cu 30 de lei, cost în care primesc un pahar de degustare, talonul și două surprize pregătite de către organizatori. Masterclass-urile, gastronomia și standurile producătorilor stau la dispoziția participanților. La Masterclass trebuie intregistrare prealabilă la numărul de tel:0740012573

Programul primei zile

Vineri: 20.09.2019

18:00 – 19:00 – Deschiderea oficială a evenimentului
o Discurs de deschidere
o Discursuri oficialități
 o Prezentare reprezentanți crame
18:00 – 22:00 – Vânzarea taloanelor
18:00 – 23:00 – Degustări de vin la cramele invitate
19:00 – 20:00 – Live Cooking Show – Chef Radu Zărnescu & Master of Flames
20:00 – 21:00 – Muzică ambientală și prezentări crame participante
21:00 – 22:00 – Concert Live – JazzyBIT

Suntem așteptați la trei zile de poveste, trei zile de istorie, trei zile de întalnire la un pahar de vin și de vorbă în centrul Mediașului. Weinfest se vrea un eveniment social dedicat refacerii adevărului istoric în Vechea Metropolă de vin a Transilvaniei, organizat de Asociația Culturală Pusteblume Mediaș, Asociația Ardealul Mediaș și Asociația Locului Natal în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș și sub egida Regiunii Gastronomice Europene, având ca sponsor principal Romgaz Medias.
zi importantă la mediaș - se deschide weinfest zi importantă la mediaș - se deschide weinfest zi importantă la mediaș - se deschide weinfest zi importantă la mediaș - se deschide weinfest zi importantă la mediaș - se deschide weinfest

Ultima oră

Comentariul meu