weekend de top la sibiu - distracție, petreceri și spectacole de calitate în oraș

E weekend din nou, e vremea pentru petrecere, spectacole și distracție. Sibiul este ofertant din acest punct de vedere, trebuie doar să vă planificați bine timpul pentru a putea ajunge la cât mai multe evenimente organizate în oraș. 

De preferat ar fi să dați start-ul distracției în Cotton Pub. Aici mixează unul dintre cei mai cunoscuți DJ din România. Vineri seară DJ Dark promite o noapte de senzație. Sâmbătă, DJ Cipi Hampu & DJ Luca, garantează că vor avea grijă ca distracția să ajungă la cote maxime. O astfel de ofertă nu este de refuzat, așa că cel mai bine ar fi să vă rezervați o masă la telefon 0752 268 866, și să vă pregătiți pentru o seară memorabilă.weekend de top la sibiu - distracție, petreceri și spectacole de calitate în oraș

 

Înainte însă de mega petrecerea din Cotton profitați de penultima vineri în care se țin concertele a la carte de la Biserica Evanghelică din Piața Huet. Va începe ca de obicei, la ora 12:20. Biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chioșcul aflat în Sacristia Bisericii.

Cibin Fest revine în acest final de săptămână în Piața Mare. Până în 29 septembrie cortul în care se va servi mâncare bună și se va asculta muzică antrenantă nu va fi strâns, așa că aveți timp berechet să vă bucurați de eveniment. Detalii AICI.

 

Sibiu Open, turneul de tenis care se desfășoară la Sibiu mai are câteva meciuri de jucat. Dotat cu premii totale în valoare de 50.000 de dolari, Sibiu Open este unul dintre ultimele turnee care se desfășoară pe zgură în calendarul anual. Accesul la toate partidele este gratuit, cu excepția ultimelor două zile de competiție. Sâmbătă, 21 septembrie, biletul la cele două semifinale de simplu și la finala de dublu va costa 20 de lei, iar duminica, 22 septembrie, biletul la marea finală a turneului va costa 40 de lei. Biletele pot fi achiziționate de la recepția complexului sportiv Pamira. Detalii AICI

Vineri seara în Sala Studio de pe Str. Emil Cioran, nr. 1A,  se joacă ”Eden” de Eugen O’Brien. Spectacolul începe la ora 19, durează o oră și 15 minute și nu este recomandat copiilor sub 14 ani.

Tot la ora 19, dar la Teatrul ”Radu Stanca” se va juca ”Îmi place cum miroși„ după Neil Simon. Durează o oră jumătate, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Sâmbătă se reîntorc atelierele de la Teatrul Gong. Primul este Atelierul de creat povești coordonat de Diana Ribana. Va avea două ediții, de la ora 10 și 12. Este recomandat copiilor cu vârste între 6 și 10 ani, durează o oră jumătate, iar un bilet costă 14 lei.

weekend de top la sibiu - distracție, petreceri și spectacole de calitate în oraș

Der Fleck” este spectacolul în limba germană ce se va juca la Teatrul Gong sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11. Spectacolul este recomandat copiilor până în 3 ani, durează 35 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

Spectacolul „10” de Csaba Székely, în regia lui Alexandru Nica, este programat la Teatrul Radu Stanca sâmbătă de la ora 19. Durează două ore și 30 de minute și nu este recomandat celor sub 16 ani. Un bilet costă 20 și 15 de lei.

Sunt o babă comunistă„ încheie seria evenimentelor de weekend. Piesa se va juca la Teatrul Radu Stanca de la ora 19:30. Durează puțin peste o oră, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu