fc hermannstadt joacă sâmbătă la sepsi - enache: ”avem nevoie de o zi perfectă ca să învingem!”

FC Hermannstadt joacă sâmbătă în deplasare cu Sepsi Gheorghe. Meciul are loc de la ora 17:30, pe Stadionul Municipal din localitate. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori, în ediția precedentă a Ligii I, bilanțul fiind favorabil sibienilor care au învins în ambele meciuri cu 1-0, respectiv 3-1 în deplasare.

,,Ne așteaptă un joc dificil. Sepsi este o echipă greu de învins, iar linia lor de clasament demonstrează asta. Avem nevoie de o zi perfectă ca să învingem! Ne trebuie inspirație ca să găsim soluțiile cele mai bune. Echipa care va avea concentrarea mai bună va reuși să învingă. Echipa noastră este din ce în ce mai matură în exprimare. Suntem mai greu de depășit când ne apărăm. Avem deja două jocuri în care nu am pierdut și am adunat 4 puncte.”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt.
,,S-au schimbat foarte mulți jucători în echipa noastră, iar stafful este unul mai mare. Au venit mulți jucători de valoare, de mai multe naționalități. Este un mare plus față de sezonul precedent, dar și munca este pe măsură. Trendul este mult spre bine și încercăm ca la finalul Campionatului să scăpăm de emoțiile pe care le-am avut anul trecut și sunt convins că vom reuși asta” , a declarat Eugen Beza, antrenor secund la Hermannstadt.
,,Va fi un meci dificil. Trebuie să fim inspirați acolo, în avanposturi. Este și un duel tactic între cele două echipe. Chiar dacă au schimbat foarte mulți jucători, Sepsi OSK rămâne o echipă foarte bine organizată în defensivă. Noi avem încredere că vor veni momente bune pentru echipa noastră și muncim mult pentru asta. Atmosfera este una potrivită și decentă pentru a face performanță. ”, a declarat David Caiado, mijlocaș ofensiv A.F.C. Hermannstadt
FC Hermannstadt ocupă locul 10 în clasamentul Ligii I, cu 10 puncte obținute după 9 meciuri.

Ultima oră

Comentariul meu