video doi bloggeri din america în vizită la sibiu - „e cel mai frumos oraș din românia”

Doi turiști din San Diego, California, au vizitat, timp de trei săptămâni, mai multe orașe din România. Aceștia au mărturisit însă, atât pe blog-ul lor, cât și într-un vlog, că cel mai mult le-a plăcut la Sibiu, care este orașul lor preferat din țara noastră. video doi bloggeri din america în vizită la sibiu - „e cel mai frumos oraș din românia”

Jack and Gab, doi americani îndrăgostiți de călătorii, au povestit cum a fost vizita lor în Sibiu și cât de plăcut impresionați au rămas de frumusețea locurilor. „Acest oraș încântător din Transilvania pare a fi umbrit de Brașov, dar Sibiul are totuși ceva special. Sibiul este un oraș ce trebuie explorat la pas”, spun turiștii.

YouTube video

Cei doi au vizitat Bucureștiul, Constanța, Oradea și Brașovul, însă cel mai tare le-a plăcut la Sibiu. Aceștia au mărturisit că în piețe și pe străzi poți vedea clădiri colorate, iar vara găsești peste tot înghețată. video doi bloggeri din america în vizită la sibiu - „e cel mai frumos oraș din românia”

Pe blogul lor, Jack și Gab au înșiruit 17 „lucruri uimitoare” de făcut în Sibiu. Printre acestea se numără plimbările pe strada Nicolae Bălcescu, vizitarea zidului Cetății, plimbările pe străzile Orașului Vechi sau în Piața Mare. video doi bloggeri din america în vizită la sibiu - „e cel mai frumos oraș din românia”

Cei doi au petrecut trei zile la Sibiu și mărturisesc că nu au avut nevoie de un plan de călătorie. Le-a fost ușor să găsească cazare, deoarece în Orașul Vechi sunt multe „hoteluri frumoase”. De asemenea, este foarte ușor să circuli prin Sibiu cu autobuzul.

Ultima oră

Comentariul meu